Ολυμπιακός: Τελευταία δοκιμασία του Ραμαζανιού, οι ημιτελικοί!

Το Ραμαζάνι ολοκληρώνεται την Πρωτομαγιά. Μέχρι τότε ο Ολυμπιακός θα έχει παίξει δύο φορές στο κύπελλο με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός μετράει περισσότερο από έναν μήνα χωρίς νίκες, καθώς η τελευταία του επικράτηση ήταν στις 13 Απριλίου, στην πρεμιέρα των playoffs της Super League, απέναντι στον Άρη. Από τότε οι Πειραιώτες έχουν έρθει ισόπαλοι με τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-1) και την ΑΕΚ (1-1), ενώ ηττήθηκαν από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ (0-1) και τον Παναθηναϊκό (1-0). Μόνο τυχαίο δεν είναι πως παράλληλα με το διάστημα αγωνιστικής κάμψης του Ολυμπιακού, γιορτάζεται το Ραμαζάνι, στο οποίο συμμετέχουν σημαντικές μονάδες των πρωταθλητών, όπως οι Γιουσέφ Ελ Αραμί, Παπέ Σισέ, Γιαν Εμβιλά, Κένι Λαλά, Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά. Στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ξεκίνησε και ο Μαμαντού Κανέ, ο οποίος επίσης συμμετέχει στη θρησκευτική νηστεία. Ελ Αραμπί, Εμβιλά και Κανέ αποχώρησαν απ’ το ματς, παρά το θετικό τους πρόσημο, καθώς οι δυνάμεις τους δεν αρκούσαν για ένα τόσο δυναμικό ντέρμπι.

Το φετινό Ραμαζάνι ολοκληρώνεται την Πρωτομαγιά και μέχρι τότε ο Ολυμπιακός θα έχει ολοκληρώσει την προσπάθεια πρόκρισης στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς οι δύο αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στις 21 και 27 Απριλίου. Ο Πέδρο Μαρτίνς είτε θα προχωρήσει σε αντικατάσταση ποδοσφαιριστών που έχουν καταπονηθεί απ’ τη συνεχόμενη νηστεία, είτε θα τους δώσει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής, όπως και με τον Παναθηναϊκό. Συνολικά στο ρόστερ τη πρώτης ομάδας υπάρχουν δέκα Μουσουλμάνοι και αυτό περιπλέκει τον προγραμματισμό και τα πλάνα του Μαρτίνς.

Στο αντίστοιχο περσινό διάστημα του Ραμαζανιού (12 Απριλίου – 12 Μαϊου) ο Ολυμπιακός είχε ηττηθεί απ’ τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τα playoffs, ενώ είχε έρθει ισόπαλος με τον Άρη και τον Αστέρα Τρίπολης. Όλα αυτά τα ματς ήταν εκτός έδρας και δεν είχαν κανέναν αντίκτυπο στην οικονομία της σεζόν, στην αυτοπεποίθηση ή στην ψυχολογία της ομάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.