Γ. Κούρτιτς: «Άξιζαν την νίκη. Στο χέρι μας να αντιδράσουμε..» (vid)

Ο Σλοβένος πρώτος σκόρερ του φετινού ΠΑΟΚ δεν έψαξε για δικαιολογίες μετά την ήττα από τον Άρη, αν και επεσήμανε τις δύσκολες συνθήκες για τον ίδιο και την ομάδα του από τα συνεχόμενα δύσκολα ματς.

Ο Σλοβένος πρώτος σκόρερ του φετινού ΠΑΟΚ δεν έψαξε για δικαιολογίες μετά την ήττα από τον Άρη, αν και επεσήμανε τις δύσκολες συνθήκες για τον ίδιο και την ομάδα του από τα συνεχόμενα δύσκολα ματς.
Τόνισε πως ο Άρης άξιζε τη νίκη καθώς έκανε περισσότερα πράγματα στο γήπεδο, τονίζοντας πάντως πως η ομάδα του έχει τον χαρακτήρα και την ποιότητα προκειμένου να αντιδράσει άμεσα και να κοιτάξει μπροστά έτσι ώστε να μπορέσει να χαμογελάσει στο τέλος της σεζόν!
«Άξιζαν να κερδίσουν γιατί έκαναν περισσότερα πράγματα από εμάς στο γήπεδο. Δεν ψάχνουμε για άλλοθι ή άλλες δικαιολογίες παρότι δεν είναι καθόλου εύκολο να παίζουμε συνεχόμενα δύσκολα ματς κάθε τρεις μέρες… Δεν είναι εύκολο ούτε βέβαια και τόσο απλό για τον καθένα να βρει την απαιτούμενη συγκέντρωση όμως εμείς αυτό το έχουμε αντιμετωπίσει πολλές φορές φέτος και πλέον δεν έχουμε τίποτε άλλο από το να δούμε το επόμενο παιχνίδι και να αντιδράσουμε αποτελεσματικά.
Εξαρτάται από εμάς στο να βρούμε την απαραίτητη ψυχολογία για να παίξουμε όπως πρέπει προκειμένου να διεκδικήσουμε τους στόχους που απομένουν και στο τέλος να χαμογελάσουμε!
Χάσαμε σήμερα όμως δεν μένουμε σε αυτό.. Οι αντίπαλοί μας άξιζαν την νίκη αλλά εμείς αξίζουμε πολλά σαν ομάδα και αυτό έχουμε πλέον στο μυαλό μας για να καταφέρουμε αν
τιδρώντας άμεσα…» είπε μεταξύ άλλον ο Γιασμίν Κούρτιτς στα κανάλια Novasports.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.