“Πληγωμένη” στα Ιωάννινα η ΑΕΚ (pic)

Με πολλές απουσίες η αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μπήκαν Στάνκοβιτς, Ανσαριφάρντ. Έξω πέντε παίκτες!

Με σημαντικές απουσίες ταξίδεψε η ΑΕΚ στα Ιωάννινα για τον αγώνα με τον τοπικό ΠΑΣ για την 5η αγωνιστική των Playoff της Super League.

Δείτε όσα είπε στον Γιώργο Βασιλείου ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος είδε τους Όγκνιεν Βράνιες, Νόρντιν Άμραμπατ, Νταμιάν Λε Ταλέκ και Κλεμάν Μισελέν να δηλώνουν τραυματίες και έτσι τους άφησε εκτός αποστολής.

Τουλάχιστον για τον 48χρονο προπονητή είναι θετικό το γεγονός πως ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό και βρίσκεται κανονικά στην αποστολή, όπως και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ που αν παίξει θα φορέσει τα ειδικά προστατευτικά γυαλιά.

Στην αποστολή μπήκε και ο Αντρέ Σιμόες που ξεπέρασε το πρόβλημα στην ποδοκνημική, ενώ εκτός έμεινε ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς με σύνδρομο κοιλιακών-προσαγωγών.

Στην αποστολή της ΑΕΚ βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Χατζηεμμανουήλ, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Λάτσι, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Σιμόες, Φράνσον, Κριχόβιακ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.