ΑΕΚ: Δικαστική νίκη για τις παράνομες εγκαταστάσεις του Άλσους

Δικαίωση για την ΑΕΚ στον αγώνα για το γκρέμισμα όλων των παράνομων εγκαταστάσεων μέσα στο χώρο του Άλσους στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μία ακόμα δικαστική νίκη για την ΑΕΚ σε ότι έχει να κάνει με το γκρέμισμα όλων των παράνομων εγκαταστάσεων μέσα στο χώρο του Άλσους το οποίο πλέον μπορεί ολοκληρωτικά να αναγεννηθεί χωρίς τα παράνομα οικοδομήματα που υπήρχαν εδώ και πολλά χρόνια.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ είχαν εξασφαλίσει από τη γενική γραμματεία Δασών την ελευθερία να αρχίσουν τις αναγκαίες κατεδαφίσεις, ωστόσο είχε γίνει αίτηση ακύρωσης εναντίον αυτής της απόφασης η οποία όμως απορρίφτηκε από το Διοικητικό Εφετείο.

Πάντως, ακόμη και αν υπάρξει αίτηση αναιρέσεως στο Συμβούλιο της Επικρατείας, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής μπορεί να προχωρήσει άμεσα στην κατεδάφισή όλων αυτών των εγκαταστάσεων, κάτι που σημαίνει πως ο δρόμος είναι ορθάνοιχτος έτσι ώστε -πλην του γηπέδου- να αναβαθμιστεί και το Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας.

Αναλυτικά η απόφαση του Εφετείου Αθηνών:

“Με αρ. 99/2019 απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών έγινε δεκτή η παρέμβασή μας και απορρίφθηκε η αίτηση ακύρωση της πράξεως του Διευθυντή Δασών Αθηνών περί χαρακτηρισμού και κατεδαφίσεως αυθαιρέτων κατασκευών εντός του Άλσους Ν. Φιλαδέλφειας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.