ΑΕΚ: Μειώθηκαν τα προβλήματα, πάει για βασικός ο Τζαβέλλας

Με τον Γιώργο Τζαβέλλα να επιστρέφει στην ενδεκάδα της ΑΕΚ και χωρίς νέα προβλήματα τα πλάνα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου για το ματς με τον Άρη.

Η ΑΕΚ αναζητά την πρώτη της νίκη στα play off της Super League, μετά από 2 ισοπαλίες και μία ήττα, αντιμετωπίζοντας την Κυριακή στο ΟΑΚΑ τον Άρη που επίσης δεν έχει κερδίσει στο μίνι πρωτάθλημα.

Τα αγωνιστικά προβλήματα στο “στρατόπεδο” της Ένωσης μειώθηκαν σημαντικά, καθώς ο Γιώργος Τζαβέλλας άφησε πίσω του τις μυϊκές ενοχλήσεις και δηλώνει παρών για το ματς κόντρα στον Άρη. Το πιθανότερο μάλιστα είναι να βρίσκεται και στο αρχικό σχήμα της ομάδας του παίρνοντας τη θέση ενός εκ των Μήτογλου, Βράνιες.

Από εκεί και έπειτα, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος είδε με ικανοποίηση τόσο τον Βόσνιο στόπερ, όσο και τον Πέτρο Μάνταλο να ξεπερνούν τα προβλήματα που τους ταλαιπώρησαν και να υπολογίζονται κανονικά στα πλάνα του για τον αγώνα με τον Άρη.

Στις προπονήσεις των “κιτρινόμαυρων” έχει επιστρέψει και ο Ντάρκο Γέβτιτς, ο οποίος όπως αποδείχθηκε είχε βγει θετικός στον κορωνοϊό πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ωστόσο δύσκολα θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα της Ένωσης.

Εκτός πλάνων είναι δεδομένα οι Αντρέ Σιμόες και Καρίμ Ανσαριφάρντ, οι οποίοι ευελπιστούν να έχουν ξεπεράσει τα προβλήματά τους μέχρι το επόμενο ματς, δηλαδή τη Μεγάλη Δευτέρα που θα βρει την ΑΕΚ να παίζει στα Γιάννινα κόντρα στον ΠΑΣ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.