Ολυμπιακός: Τα 16 λεπτά του Φορτούνη


316 ημέρες είναι πολλές χωρίς Φορτούνη ήταν πολλές στον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας μέσος επέστρεψε μετά την αποθεραπεία του και τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο το περασμένο καλοκαίρι. Ήταν 26 Ιουνίου όταν τραυματίστηκε στο φιλικό με τη Βολφσμπέργκερ και μετά από μια μακρά περίοδο αποκατάστασης, επέστρεψε δυνατός και έτοιμος να προσφέρει στο “ερυθρόλευκο” σύνολο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε τον Φορτούνη στην αποστολή του ντέρμπι με την ΑΕΚ και ήταν δεδομένο πως θα τον χρησιμοποιούσε για 15-20 λεπτά. Δε δίστασε να τον ρίξει και στα δύσκολα του χθεσινού παιχνιδιού, όταν ο Ολυμπιακός “καιγόταν” για το γκολ νίκης. Ο Φορτούνης σαν να μην έλειψε μια μέρα πήρε πρωτοβουλίες, ήταν δημιουργικός, δεν κρύφτηκε και δημιούργησε πονοκέφαλο στην άμυνα της ΑΕΚ.

Αναλυτικά ο Φορτούνης έπαιξε 16 λεπτά και είχε έξι επιτυχημένες ενέργειες και οκτώ αποτυχημένες. Μέτρησε τρεις επιτυχημένες πάσες σε πέντε απόπειρες. Πρόλαβε να δοκιμάσει δύο σέντρες, εκ των οποίων η μία είχε σωστό αποδέκτη. Δείγμα της καλής φυσικής του κατάστασης είναι οτι κέρδισε δύο μονομαχίες απ’ τις πέντε στις οποίες ενεπλάκη.

Ο Τόμας Βατσλίκ μίλησε για την επιστροφη Φορτούνη

Με το “καλημέρα” της επανόδου του ο Φορτούνης προσπέρασε το “τρακ” της απαραίτητης προσαρμογής και συμμετείχε ανταγωνιστικά στο ντέρμπι, για να γίνει ακόμα ένας λόγος να συγκρατηθεί η ΑΕΚ στα τελευταία κρίσιμα λεπτα της αναμέτρησης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.