Οφρυδόπουλος: “Να είμαστε αποφασιστικοί και λιγότερο διστακτικοί” (vid)

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μίλησε στον Γιώργο Βασιλείου για την προετοιμασία της ΑΕΚ, το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και τα στοιχεία που χρήζουν βελτίωσης.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μιλώντας στο Novasports.gr και τον Γιώργο Βασιλείου μίλησε για την προετοιμασία της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό σχολιάζοντας μεταξύ άλλων:

“Τις τελευταίες ημέρες έχουμε τελειώσει την προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και με πολλή όρεξη, αλλά και τους παίκτες να βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση”.

Ο τεχνικός της Ένωσης μίλησε για πράγματα που προσπάθησε να βελτιώσει στο διάστημα της διακοπής λέγοντας: “Ήταν η πρώτη φορά που διαχειρίστηκα μια τέτοια κατάσταση, να φεύγουν διεθνείς. Όταν λείπει η μισή ομάδα, είναι ουτοπικό να μιλάς για δουλειά. Όλη η ομάδα δούλεψε ουσιαστικά από την Πέμπτη. Όσοι ήταν δουλέψαμε πολύ καλά”.

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό ο Οφρυδόπουλος ανέφερε: “Δεν θα πρωτοτυπήσω. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά επιτρέψτε μου να πω πως δεν υπάρχει ομάδα που μπορεί να υποτιμήσει κάποιον άλλον αντίπαλο. Τα ματς κρίνονται σε μικρό σκορ”.

Ο προπονητής της ΑΕΚ αναφέρθηκε επίσης στο μεγάλο διάστημα που έχει η ομάδα του να κερδίσει τον Ολυμπιακό, για την πίεση της εξόδου στην Ευρώπη, για την κουβέντα που γίνεται σχετικά με τη φυσική κατάσταση της ομάδας, αλλά και την τακτική που πρόκειται να ακολουθήσει.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.