Ολυμπιακός: Τι γίνεται με Σεμέδο και Πόρτο;

Ο Ρούμπεν Σεμέδο δεν έχει πάρει ακόμα φανέλα βασικού στην Πόρτο, η οποία αν θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ της θα πρέπει να δώσει 5.5 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό. Θα τα δώσει όμως;

Καθόλου καλά δεν εξελίσσεται για τον Ρούμπεν Σεμέδο η παρουσία του στην Πόρτο, καθώς ο αμυντικός του Ολυμπιακού δεν έχει πείσει ακόμα τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Ο Πορτογάλος αμυντικός έχει συμπληρώσει δύο μήνες παρουσίας στους “Δράκους“, αλλά το κοντέρ γράφει μόλις 45 λεπτά συμμετοχής, στην εντός έδρας ήττα από την Λιόν για το Europa League και 180 λεπτά με την δεύτερη ομάδα.

Είναι προφανές πως ακόμα δεν βρίσκεται στην κατάσταση που θα ήθελε ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο άρα και γι’ αυτό δεν βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του.

Όπως αναφέρουν πορτογαλικά Μέσα Ενημέρωσης οι άνθρωποι της Πόρτο δεν έχουν απορρίψει ακόμα την καταβολή της ρήτρας των 5,5 εκατ. ευρώ, αν και θεωρείται σίγουρο πως θα προσπαθήσουν να ρίξουν το κόστος λόγω της αγωνιστικής απραξίας του Σεμέδο.

«Ο Σεμέδο δεν έχει καταφέρει ακόμα να πείσει τον Κονσεϊσάο. Μέχρι στιγμής έχει παίξει 45 λεπτά και τα 5.5 εκατομμύρια της ρήτρας μοιάζουν αρκετά. Με τους Μπέμπα και Πέπε να κάνουν τέτοιες εμφανίσεις θα είναι δύσκολο να βρει τον απαραίτητο χρόνο για να πείσει τον προπονητή της Πόρτο. Ο Πορτογάλος έχει ακόμα οχτώ παιχνίδια για να δείξει ότι αξίζει πραγματικά» τονίζει χαρακτηριστικά το «CmTV».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.