Υπόθεση των Σουηδών το οικογενειακό δίτερμα της ΑΕΚ

Μουαμέρ Τάνκοβιτς και Αλεξάντερ Φράνσον ήταν τα πρόσωπα που ξεχώρισαν στο οικογενειακό δίτερμα της ΑΕΚ το πρωί της Παρασκευής.

Την ευκαιρία να δει αρκετούς παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι είχε την Παρασκευή ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος. Ιδιαίτερα συμπεράσματα δεν μπορούμε να πούμε πως έβγαλε ο τεχνικός της ΑΕΚ, αλλά σίγουρα είδε κάποια πράγματα που δεν θα έβλεπε ενδεχομένως σε μία προπόνηση της ομάδας του.

Εντυπωσιακός ο Τάνκοβις, σε καλό δρόμο ο Φράνσον

Πρωταγωνιστής του φιλικού που διεξήχθη στα Σπάτα ήταν ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς, με τον Σουηδό εξτρέμ να πετυχαίνει τα δύο γκολ της ομάδας του και να φωνάζει παρών για το υπόλοιπο της χρονιάς.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός πέραν των δύο τερμάτων που σημείωσε, με βάση τα όσα βγήκαν από τα Σπάτα, ήταν ένας από τους πιο δραστήριους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Οφρυδόπουλου, με τη μπάλα να περνάει πολλές φορές από τα πόδια του, αλλά και ο ίδιος να παίρνει πολλές πρωτοβουλίες.

Στο φιλικό δίτερμα της Παρασκευής, ο Οφρυδόπουλος είχε την ευκαιρία να δει παιδιά που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής με την ΑΕΚ να αρχίζει το ματς με τον Στάνκοβιτς στην εστία, δεξιά τον Μισελέν, Σβάρνα, Βράνιες στα στόπερ, αριστερά τον Μαντζουρανάκη, αμυντικά χαφ τους Φράνσον, Σιμάνσκι, μπροστά τους τον Γέβτιτς, στα δύο άκρα οι Τάνκοβιτς και Παρράς και στην κορυφή της επίθεσης ο Γκολφίνος, καθώς δεν υπήρχε άλλος διαθέσιμος φορ.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν επίσης οι Τσιντώτας, Μήτογλου, Σάκχοφ, με τον Οφρυδόπουλο να μένει ικανοποιημένος στο βαθμό που μπορούσε από ένα οικογενειακό δίτερμα από τα στοιχεία που έβγαλαν οι παίκτες του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.