Ολυμπιακός: Ξεκαθαρίζει για Καμπελά


Ο πόλεμος στην Ουκρανία και οι κυρώσεις στις Ρωσικές ομάδες έχουν δημιουργήσει ευκαιρίες σε πολλές ομάδες από το γεγονός πως έφυγαν πολλοί ποδοσφαιριστές.

Ένας απ’ αυτούς και μάλιστα από τους καλύτερους, είναι ο Ρεμί Καμπελά. Ο βιρτουόζος Γάλλος είναι από τις περιπτώσεις εκείνες που δεν γίνεται, αν θες να κάνεις την διαφορά, να μην τις κοιτάξεις και να μην ασχοληθείς μαζί τους. Ο Ολυμπιακός έχει ασχοληθεί με την περίπτωση του πρώην παίκτη της Κράσνονταρ, έχει έρθει σε επαφή και γνωρίζει τις απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή αλλά και το ότι ο ίδιος ζητάει συμβόλαιο 1,5 χρόνου.

Ο Καμπελά έχει κάνει γνωστό σε όσες ομάδες τον έχουν προσεγγίσει και δεν είναι λίγες, οι περισσότερες από την πατρίδα του, πως θα έχει αποφασίσει μέχρι το τέλος του μήνα, στον Ολυμπιακό, έχουν δύο δυνατά “όπλα”, το πρώτο είναι το πολύ καλό τους όνομα στον ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και το δεύτερο είναι το μεγάλο γαλλικό μπλοκ στο λιμάνι, με κύριους εκφραστές τους Μοντέστο και Καρεμπέ, αλλά και ο Γιαν Εμβιλά.

Ο Γάλλος μέσος των Πρωταθλητών, πέρα από συμπατριώτης, είναι πολύ καλός φίλος του Καμπελά και ήδη οι δυο τους έχουν μιλήσει για το ενδεχόμενο να είναι συμπαίκτες στον Ολυμπιακό.

Λίγη υπομονή ακόμα και θα γίνει γνωστό αν ο Ολυμπιακός προσθέσει στο ρόστερ του έναν εξαιρετικά ποιοτικό ποδοσφαιριστή όπως ο Ρεμί Καμπελά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.