ΟΦΗ-Ιωνικός 2-3: Νίκη από το…πρώτο ημίχρονο (hls)

Στην πρεμιέρα των play out, ο Ιωνικός πέτυχε σημαντική νίκη στο Ηράκλειο

Τα τρία γκολ που πέτυχε ο Ιωνικός στο πρώτο ημίχρονο, αποδείχτηκαν αρκετά για να φτάσει στην εκτός έδρας νίκη του (2-3), στο Ηράκλειο, κόντρα στον ΟΦΗ, ο οποίος στο δεύτερο 45λεπτο, κυριάρχησε και μείωσε σε 2-3, αλλά δεν έφτασε τουλάχιστον στην ισοφάριση.

Ο Ιωνικός  έκανε θετική πρεμιέρα στην πρώτη αγωνιστική των play out και η σπουδαία εκτός έδρας νίκη του, του δίνει ώθηση για να καταλάβει υψηλότερη θέση από την ενδέκατη, στην οποία τερμάτισε στην κανονική διάρκεια της Super League.

Στο 11’, ο Ρομαό με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Άοσμαν άνοιξε το σκορ, ενώ στο 32’, ο Μύγας με σουτ από διαγώνια θέση έστειλε την μπάλα στην «κλειστή» γωνία του Εμπασί που δεν κατάφερε να αποκρούσει. Οι γηπεδούχοι έδειχναν απόλυτα αιφνιδιασμένοι και δέχτηκαν τρίτο γκολ από το ιδανικό πλασέ του Ντάλσιο στο 45’. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου, ο ΟΦΗ αντέδρασε και βρήκε γκολ με την κεφαλιά του Φελίπε, μειώνοντας σε 1-3.

Στην επανάληψη, ο ΟΦΗ έπαιξε στο…μισό γήπεδο τον Ιωνικό που αμύνθηκε και δέχτηκε δεύτερο γκολ στο 55’. Σκόρερ ο Ντουρμισάι, ύστερα από κόρνερ του Ντε Γκούζμαν. Οι Κρητικοί είχαν ευκαιρίες για την ισοφάριση με τον Ντουρμισάι στο 62’, τον Διαμαντή στο 84’ και τον Φελίπε στο 88’, ενώ η τελευταία ήταν και η μεγαλύτερη, αλλά ο Χουτεσιώτης απέκρουσε και κράτησε τους 3 βαθμούς της νίκης.

ΟΦΗ: Επασί , Μαρινάκης, Βούρος, Σελίμοβιτς (46′ Γιαννούλης), Μπαλογιάννης – Ντε Γκούζμαν (69′ Μπουζούκης), Μεγιάδο, Νέιρα – Ντουρμισάι (76′ Φαν Ντάινεν), Λάμπρου (46′ Διαμαντής), Φελίπε.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης – Μύγας, Σάντσες, Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος – Ρομαό, Κάνιας, Ντάλσιο – Λένις (90′ Μάναλης), Άοσμαν (68′ Κιάκος), Τουράμ (77′ Μάντζης).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.