Ολυμπιακός: Ο Ελ Αραμπί έχει στείλει μήνυμα στον ΠΑΣ (vids)

Ο Ελ Αραμπί έχει πετύχει πολύ σημαντικά γκολ επί του ΠΑΣ Γιάννινα και ετοιμάζεται για τους "Ζωσιμάδες".

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί στα τρία χρόνια παρουσίας του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό έχει καταφέρει να πλήξει με γκολ το σύνολο των ομάδων της Super League και φυσικά ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχει ξεφύγει απ’ τον Μαροκινό γκολτζή! Ο Ελ Αραμπί αρχίζει να βρίσκει ρυθμό στο σκοράρισμα με δύο συνεχόμενα γκολ απέναντι στον Άρη μετά τα δέκα παιχνίδια αφλογιστίας στο πρωτάθλημα. O Πέδρο Μαρτίνς αρχίζει να υπολογίζει περισσότερο και στον Τικίνιο, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, ωστόσο η καλή κατάσταση του Ελ Αραμπί και τα πεπραγμένα του επί των Ηπειρωτών δεν περνούν απαρατήρητα.

Σε έξι παιχνίδια απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Ελ Αραμπί έχει πετύχει τέσσερα γκολ, εκ των οποίων τα δύο στους “Ζωσιμάδες”. Το πρώτο ήρθε τη σεζόν 2020/2021, όταν ισοφάρισε 1-1 και διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας. Την περασμένη σεζόν ο Ελ Αραμπί πέτυχε το γκολ της εκτός έδρας νίκης του Ολυμπιακού με 1-2 επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Μαροκινός έχει και δύο ακόμα γκολ απέναντι στον επικείμενο αντίπαλο του Ολυμπιακού, απ΄την ημιτελική φάση του κυπελλου της σεζόν 2020/2021, όταν οι Πειραιώτες προκρίθηκαν στον τελικό με νίκη 2-1 στο Φάληρο, μετά την ισοπαλία 1-1 στα Γιάννινα. Ο Ελ Αραμπί έχει το γκολ απέναντι στον ΠΑΣ και ειδικότερα στους “Ζωσιμάδες” και μένει να δούμε αν ο Πέδρο Μαρτίνς θα προτιμήσει τον 35χρονο φορ απ΄τον Τικίνιο, ο οποίος φυσικά περιμένει την επάνοδο του στο αρχικό σχήμα!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.