Ολυμπιακός: Το θέλει πολύ ο Ελ Αραμπί! (vids)

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έχει την εμπειρία, αλλά και τη διάθεση και δεν λύγισε απ' το χαμένο πέναλτι.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι ένα απ’ τα πρόσωπα που έχει απασχολήσει την “ερυθρόλευκη” επικαιτότητα το τελευταίο διάστημα. Από τη μία η μεγάλη κουβέντα που έχει ανοίξει για την ανανέωση ή όχι της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό και απ’ την άλλη η μακρά περίοδος κατά την οποία ο Μαροκινός έμεινε μακριά απ’ τα γκολ. Ο Ελ Αραμπί άφησε αυτό το “στεγνό” διάστημα πίσω του και πλέον μετράει γκολ στα δύο τελευταία ματς του Ολυμπιακού με τον Άρη.

Στο παιχνίδι της Θεσσαλονίκης το γκολ δεν οδήγησε σε νίκη, ωστόσο το χθεσινό του τέρμα ήταν το καθοριστικό για το 2-1 επί του Άρη. Η αλήθεια είναι πως ο 35χρονος φορ έχει πεισμώσει μετά το παρατεταμένο διάστημα αφλογιστίας του. Αν και χθες είδε τον Κουέστα να αποκρούει το πρώτο χτύπημα πέναλτι με εντυπωσιακή επέμβαση, δεν κρύφτηκε όταν ο Παπέ Σισέ κέρδισε νέο πέναλτι, λίγο πριν την εκπνοή. Ο Ελ Αραμπί άρπαξε την μπάλα υπό μάλλης και άφησε με την όρεξη τους Βαλμπουενά και Τικίνιο οι οποίοι βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο. Τα πέναλτι έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στη… διάσωση της σεζόν απ’ τον Ελ Αραμπί, καθώς έχει εξελιχθεί σε βασικό εκτελεστή της ομάδας με εννέα εκτελέσεις (δύο άστοχες). Πέρυσι εκτέλεσε μόλις ένα, ενώ το 2019-2020 πήρε πάνω του τέσσερα πέναλτι.

O Ελ Αραμπί το έκανε ξεκάθαρο στις δηλώσεις του στο novasports.gr πριν από μερικές μέρες. Έχει στόχο να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Μ’ αυτόν τον τρόπο θα δείξει πως η… μπογιά του περνάει ακόμα και θα αποκτήσει ακόμα ένα πολύτιμο διαπραγματευτικό χαρτί για το νέο του συμβόλαιο. Μέχρι στιγμής έχει 17 γκολ σε 40 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, εκ των οποίων 11 στη Super League. Την περασμένη σεζόν είχε 28 γκολ σε 49 ματς (22 στο πρωτάθλημα), ενώ το 2019-2020 μέτρησε 27 γκολ σε 51 παιχνίδια (20 στο πρωτάθλημα). Η πτώση των αριθμών του Ελ Αραμπί έχει να κάνει και με την παρουσία του Τικίνιο στο ρόστερ, αλλά και με το δημιουργικό ντεφορμάρισμα όλη της ομάδας. Ο Μαροκινός δύσκολα θα φτάσει τους αριθμούς των προηγούμενων ετών, αν και δεν κρύβει πως θέλει να κάνει ντεμαράζ μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.