Κούρτιτς: “Λυπάμαι πάρα πολύ που δεν θα είμαι εκεί”

Ο Γιάσμιν Κούρτιτς αναφέρθηκε στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τη Γάνδη ενώ σχολίασε και την κίτρινη κάρτα που θα τον αφήσει εκτός από τη ρεβάνς

Ο Γιάσμιν Κούρτιτς έφτασε τα 18 γκολ στη σεζόν με το γκολ που πέτυχε απέναντι στη Γάνδη. Το γκολ του Σλοβένου ήταν το πρώτο στη σεζόν -σε 11 συμμετοχές- στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τον ΠΑΟΚ. 

Ο Κούρτιτς θα μείνει εκτός σχεδίων του Ραζβάν Λουτσέσκου για τη ρεβάνς μιας και με την κάρτα που δέχτηκε στο παιχνίδι της Τούμπας, είναι τιμωρημένος και θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής. 

Ο Σλοβένος έκανε δηλώσεις στο PAOK TV. 

Για το αν το αποτέλεσμα είναι αντιπροσωπευτικό του αγώνα είπε: “Είχαμε κάποια δυσκολία στην αρχή, αλλά στη συνέχεια και ειδικά στο δεύτερο μέρος ήμασταν πιο δημιουργικοί, αξίζαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ. Όπως όμως, λέω πάντα, «υποφέραμε» κι αυτό είναι κάτι που μας ωθεί να ανταπεξέλθουμε. Αυτό κάναμε εξ ου και τα πράγματα για εμάς έγιναν καλύτερα και πιο εύκολα στο δεύτερο ημίχρονο”.

Για το ότι θα χάσει τη ρεβάνς είπε: “Λυπάμαι πάρα πολύ που δεν θα είμαι εκεί, ωστόσο θα είμαι παρών για τα παιδιά, για να τα υποστηρίζω. Το να είμαστε όλοι μια ομάδα, ακόμη και αυτοί που δεν παίζουμε, είναι αυτό που μας ωθεί στο να κατακτούμε σημαντικά αποτελέσματα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.