ΑΕΛ: «Η Επιτροπή Εφέσεων έκανε… γαργάρα»

Θέση για την επιστροφή των πέντε βαθμών στον ΠΑΣ Γιάννινα από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ πήρε η ΑΕΛ.

Οι Βυσσινί σχολίασαν αυτή την απόφαση και τοποθετήθηκαν με «αιχμηρό» τρόπο.

Αναλυτικά η επίσημη θέση της ΑΕΛ:

«Πληροφορηθήκαμε ότι η Επιτροπή Αθωώσεων «Εφέσεων» της Ε.Π.Ο. κατεξευτέλισε την Ανεξάρτητη Αρχή της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και τους καθηγητές που την απαρτίζουν, αλλά και τον Πρόεδρο Πρωτοδικών που απαρτίζει το Πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Super League 1 και αποφάσισε ότι η μεταβίβαση του 51% των μετοχών του ΠΑΣ Γιάννινα με συμβολαιογραφικά έγγραφα στον Γιάννη Αυδή τον συνέταιρο του ιδιοκτήτη της Ξάνθης Πολυχρόνη Συγγελίδη που λίγες μέρες πριν είχε πουλήσει το ακίνητο του στρατηγείου του ΝΑΤΟ στην Θεσσαλονίκη, την 27/2/2015, χωρίς την έγκριση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, δεν έγινε ποτέ και μάλλον τα συμβόλαια δεν αφορούσαν την μεταβίβαση, αλλά της Ρεάλ Μαδρίτης και έτσι επέστρεψε τους 5 βαθμούς που χαριστικά, αντί του υποβιβασμού, είχαν αφαιρεθεί από τον ΠΑΣ Γιάννινα και του επέστρεψαν τους 5 βαθμούς.

Μετά από αυτή την εξέλιξη από την χαρά τους ο Νόμπλιας και ο Μπούσης ψήνουν αρνιά και αύριο στην κλήρωση των play off αντί του Χριστοβασίλη θα εμφανιστεί ο Πουρσανίδης μαζί με τον Γεραπετρίτη.

Όλοι εμείς στην ΑΕΛ βλέπουμε βουλευτικές εκλογές τον Μάιο.

Στην Επιτροπή Εφέσεων ενώ εξετάστηκε όχι η επιβολή ποινής, αλλά και η ουσία της υποθέσεως κατά παγκόσμια πρωτοτυπία δεν κλητεύθηκε ποτέ η ΑΕΛ αν και ήταν η καταγγέλλουσα.

Είμαστε περίεργοι να μάθουμε πως η Επιτροπή «Αθωώσεων» της Ε.Π.Ο. έκανε «γαργάρα» τα συμβόλαια μεταβιβάσεως του ΠΑΣ Γιάννινα.

Αλλά είναι τυχεροί γιατί αυτή την στιγμή δεν έχουμε άμεσο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού αγωνιζόμαστε στην Super League 2 και η υπόθεση εξετάστηκε μετά από ένα χρόνο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.