Καραϊσκάκης – Παναθηναϊκός Β΄ 1-1: Πήρε βαθμό στην Άρτα το «Τριφύλλι»

Ισόπαλο 1-1 τελείωσε το παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής ανάμεσα σε ΑΕ Καραϊσκάκης

Ισόπαλο 1-1 τελείωσε το παιχνίδι στην Άρτα, ανάμεσα σε ΑΕ Καραϊσκάκης και Παναθηναϊκό Β’ για την 22η αγωνιστική της Super League 2.

Καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες με αρκετές φάσεις.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήρθε μόλις στο 7ο λεπτό για τους φιλοξενούμενους στο 7ο λεπτό με τον Αλμπάνη να μπαίνει στην περιοχή από αριστερά, να φτάνει στο ύψος του πέναλτι, αλλά να σουτάρει άστοχα. Στο 20 οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Κρστμάρεβιτς με τη μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ.

Η καλύτερη στιγμή για τον Παναθηναϊκό ήρθε στο 42ο λεπτό όταν μετά από πάσα του Θεοχάρη για τον Τσιριγώτη στο δεύτερο δοκάρι, που δεν μπόρεσε να νικήσει τον Λάζαρεβς.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 47ο λεπτό. Ο Μπεκατώρος εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Κρστμάρεβιτς με κεφαλιά στην μικρή περιοχή, έκανε το 1-0 στο 47ο λεπτό.

Στο 52΄ο Βαγιαννίδης έπιασε δυνατό μακρινό σουτ με τον πορτιέρε των γηπεδούχων να σώζει. Στο 57΄ο Σερπέζης έκανε τη σέντρα για τον Αλμπάνη που με κεφαλιά δεν κατάφερε να νικήσει τον Λάζαρεβς για να ισοφαρίσει.

Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να ισοφαρίσει στο 66. Ο Κορέλας κέρδισε πέναλτι από τον Χριστογεώργο στο 66’, με την εκτέλεση του Μίλιτς ωστόσο να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.

Το γκολ ήρθε στο 77ο λεπτό. Ο Σαρδελής με πλασέ έκανε το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Καραϊσκάκης Άρτας: Λάζαρεφς, Πριόνας, Γιαννιώτης, Κρστμάρεβιτς, Φαν Ίπερεν, Μπεκατώρος, Νταλακούρας (90’ Μερτύτης), Βαφειάδης, Ντοναλντόνι, Μίλιτς (69’ Χελοβάνι), Πέδρο (64’ Κορέλας).

Παναθηναϊκός Β: Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Ρόμπι, Αντωνίου, Μαρτίνης, Θεοχάρης, Σερπέζης (65’ Ηλιάδης), Κρυπαράκος (58’ Σαρδέλης), Αθανασακόπουλος, Αλμπάνης (65’ Μαραθωνότης), Τσιριγώτης.

Διαιτητής: Κουκουράκης (Χανίων)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.