Παναιτωλικός: Το πανό πάει Χαριλάου

Στο "Κλ. Βικελίδης" θα βρίσκεται στο εξής το εκπληκτικό πανό που είδαμε για πρώτη φορά στο Αγρίνιο και το οποίο δημιουργήθηκε με αφορμή την δολοφονία του Άλκη

Φίλος του Άρη είναι αυτός που πλειοδότησε στη δημοπρασία για το πανό που είδαμε για πρώτη φορά στο Αγρίνο, με τον Τίτορμο να κρατάει αγκαλιά τον δολοφονημένο Άλκη Καμπανό.
Ήταν στην αναμέτρηση Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα, λίγες ώρες μετά το τργικό συμβάν.

Το συγκεκριμένο πανό, όπως και οι φανέλες των παικτών των δύο ομάδων δημοπρατήθηκαν και τα έσοδα θα διατεθούν στο Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα “Πρωτοβουλία για το Παιδί – Σπίτι της Βεργίνας”, έναν ξενώνα παιδιών που βρίσκονται σε μακροχρόνιο κίνδυνο και είναι στην πόλη καταγωγής του Άλκη.

Στον αγώνα Άρης – Ολυμπιακός οι φίλοι των γηπεδούχων θα σηκώσουν το πανό και όπανακοίνωσε η υπό δημιουργία Δομή «Εις Το Όνομα Του Άλκη: «Με αίσθημα ικανοποίησης ενημερώνουμε τον φίλαθλο κόσμο, ότι το πανό του Τίτορμου, μυθικού ήρωα και έμβλημα του Παναιτωλικού, να κρατάει στην αγκαλιά του τον δολοφονημένο Άλκη μας, βρίσκεται στα χέρια της Δομής. Ένας αγνός φίλαθλος, που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του, συμμετείχε στη δημοπρασία και πήρε στην κατοχή του το ξεχωριστό αυτό πανό ενημερώνοντας σχετικά τη Δομή μας.

Σε συνεννόηση με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ, το πανό θα πάρει τη θέση του στο γήπεδο της ομάδας που αγαπούσε ο Άλκης και που στο όνομα της δολοφονήθηκε! Η ανάρτηση του πανό θα γίνει την Κυριακή, πριν το παιχνίδι της ομάδας με τον Ολυμπιακό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.