Κατάρρευση της ΑΕΚ στον Β’ γύρο (vids)

Εφιαλτικά εξελίσσεται για την ΑΕΚ ο δεύτερος γύρος στη Super League με τους αριθμούς της Ένωσης να επιβεβαιώνουν την αγωνιστική κατρακύλα.

Οι αριθμοί της ΑΕΚ κατά τη διάρκεια του δευτέρου γύρου σοκάρουν και για την ώρα είναι χειρότεροι ακόμα και από τους αντίστοιχους του περυσινού δεύτερου γύρου, όπου η Ένωση είχε καταρρεύσει!

Σε 11 αγώνες μέχρι στιγμής και με μόλις δύο ματς να απομένουν για να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια, η ΑΕΚ έχει μαζέψει μόλις 15 βαθμούς από τους 33 που διεκδίκησε. Ο απολογισμός των 5 νικών και των 6 ηττών στον δεύτερο γύρο δεν είναι ένα στατιστικό που ταιριάζει στο μέγεθος της «Ένωσης».

Είναι χαρακτηριστικό πως η βαθμολογική συγκομιδή της ΑΕΚ στον δεύτερο γύρο είναι κατά μόλις πέντε βαθμούς υψηλότερη σε σχέση με τη συγκομιδή του Μιλόγεβιτς στο ξεκίνημα της περιόδου. Τότε η «Ένωση» είχε μαζέψει 10 βαθμούς σε 5 αγωνιστικές, ενώ τώρα έχει μαζέψει 15 βαθμούς σε 11 αγωνιστικές!

Η κατάρρευση που κάτι θυμίζει…

Σοκαριστική είναι και η σύγκριση με τον περσινό δεύτερο γύρο. Με όποιον άνθρωπο μέσα ή γύρω από την ΑΕΚ μιλούσες το περασμένο καλοκαίρι, το πρώτο που θα σου έλεγε ενόψει της νέας σεζόν θα ήταν ότι η ομάδα πρέπει να αποφύγει την εφιαλτική εικόνα που είχε πέρσι στο δεύτερο μισό της σεζόν, όπου και παρουσίασε τα γνωστά σημάδια κατάρρευσης. Τελικά το παραπάνω όχι μόνο δεν αποφεύχθηκε αλλά τα πράγματα έγιναν και χειρότερα!

Έντονη πίεση πλέον για τον Αργύρη Γιαννίκη μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Χειρότερη συγκομιδή ακόμα και από πέρσι!

Στον πολύ κακό δεύτερο γύρο της περυσινής σεζόν η ΑΕΚ είχε μαζέψει 21 βαθμούς. Φέτος έχει μαζέψει μόλις 15, με δύο ματς να απομένουν, κάτι που σημαίνει ότι ακόμα και στην περίπτωση που νικήσει ΠΑΟΚ και Τρίπολη, το πολύ-πολύ να ισοφαρίσει την περσινή της συγκομιδή. Βέβαια αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ δε δικαιολογείται να έχει κανενός είδους αισιοδοξία ότι θα κερδίσει κάποιον αντίπαλο, κάτι που σημαίνει ότι είναι πολύ σοβαρό το ενδεχόμενο να γράψει φέτος το κοντέρ έναν πιο αρνητικό απολογισμό ακόμα και από πέρσι! Απίστευτο σενάριο για μια ομάδα που ενισχύθηκε σε τόσο μεγάλη κλίμακα το περασμένο καλοκαίρι, επένδυσε χρήματα και διαθέτει -αν όχι την καλύτερη- μια από τις καλύτερες μεσοεπιθετικές γραμμές σε όλη τη Λίγκα!

Μέσα σε όλα και ένας αποκλεισμός

Αν προσθέσει κανείς σε όλα τα παραπάνω ότι η ομάδα αποκλείστηκε και από το Κύπελλο, που τουλάχιστον πέρσι την κράτησε μέχρι το Πάσχα, αντιλαμβάνεται ότι αφενός η αποτελεσματικότητα της ΑΕΚ είναι πολύ κακή και αφετέρου αυτό δε δικαιολογείται με βάση τις μονάδες που έχει η ομάδα, οι οποίες λίγους μήνες πριν είχαν «ψήσει» τον κόσμο ότι μπορούν να κάνουν την ομάδα διεκδικήτρια του πρωταθλήματος.

Πηγή: www.aek365.org


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.