Ολυμπιακός: Ο Γκάρι ξέρει τη δουλειά!

Ο Γκάρι Ροντρίγκες έδειξε και πάλι πως "γίνεται η δουλειά" σε κάθε ενδιαφερόμενο!

Ο Γκάρι Ροντρίγκες δούλευε σκληρά απ’ τις 6 Φεβρουαρίου με σκοπό να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό. Του στοίχισε η απουσία καθώς έχασε πέντε παιχνίδια, μεταξύ των οποίων το ντέρμπι με την ΑΕΚ και φυσικά τα δύο ματς με την Αταλάντα (στο δεύτερο ήταν διαθέσιμος, αλλά λόγω έλλειψης ρυθμού δεν προτιμήθηκε). Ο μέσος απ’ το Πράσινο Ακρωτήρι ήταν ο πολυτιμότερος της χθεσινής αναμέτρησης του Ολυμπιακού απέναντι στον ΟΦΗ. Πάτησε αευθείας “γκάζι” και μετά από 19 λεπτά παιχνιδιού βρήκε δίκτυα! Συνολικά ταλαιπώρησε αρκετά τα μπακ της Κρητικής ομάδας και έφτασε κοντά στο να γράψει και ασίστ στο… κοντέρ.

Σε μια σεζόν στην οποία ο Ολυμπιακός έχει πάρει πράγματα μόνο από τους συνήθεις υπόπτους της μεσαίας γραμμής (Μασούρας, Βαλμπουενά), ο Ροντρίγκες δειχνει τον δρόμο σε κάθε… ενδιαφερόμενο. Το στοίχημα βέβαια για τον 31ετων μέσο είναι να μείνει υγιής μέχρι το φινάλε, ωστέ να βρει και τον απαιτούμενο ρυθμό στα παιχνίδια που έρχονται. Ο Ροντρίγκες έχει υποστεί ακόμα έναν τραυματισμό, ενώ έλειψε και στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Επόμενο είναι να ψάχνει ακόμα τον ρυθμό του, ωστόσο η ποιότητα είναι υπερβατική των προβλημάτων.

Κατα τ΄ άλλα ξεχώρισε η… μανία του Ελ Αραμπί για σκοράρισμα. Μπορεί το VAR να του αφαίρεσε ορθώς δύο γκολ, ωστόσο ο Μαροκινός έδειξε πως ειναι πάντα στις φάσεις, ενώ μοίρασε ασίστ σε δεύτερο συνεχόμενο ματς. Να σημειωθει πως είναι το διάστημα με τη μεγαλύτερη δυστοκία για τον Ελ Αραμπί στο πρωτάθλημα, μετρώντας εννέα ματς χωρίς γκολ!

Τα 15 δοκάρια έφτασε ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα και πλέον ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με τον ΟΦΗ στη σχετική κατηγορία. Από τρία έχουν οι Ελ Αραμπί και Αγκιμπού, δύο ο Μαντί και από ένα οι Σωκράτης, Λαλά, Μπα, Λόπες, Εμβιλά και Σισέ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.