Αντβέρπ-Μαλίν 1-2: Αφεντικό της Αμβέρσας ο Κάιπερς! (hls)

Με κορυφαίο τον Ούγκο Κάιπερς η Μαλίν πήρε σπουδαίο διπλό στην έδρα της Αντβέρπ και έκανε σημαντικό βήμα για την πέμπτη θέση, την ώρα που οι γηπεδούχοι έχασαν κι άλλο έδαφος στη "μάχη" του τίτλου.

Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι με σχεδόν τριάντα ευκαιρίες, η Μαλίν αποδείχθηκε πολύ “σκληρή” για την Αντβέρπ και πήρε σπουδαίο διπλό στο ντέρμπι της Αμβέρσας. Κορυφαίος για τους φιλοξενούμενους ο Ούγκο Κάιπερς, ο οποίος άνοιξε το σκορ με προσωπικό γκολ στο 24ο λεπτό και ενώ μέχρι εκείνο το σημείο οι δύο ομάδες είχαν ρεσιτάλ ευκαιριών για να ανοίξουν το σκορ.

Η Αντβέρπ προσπάθησε να απαντήσει άμεσα και είχε ευκαιρία με τον Γιουσούφ στο αμέσως επόμενο λεπτό, αλλά στο 26′ η Μαλίν εκδήλωσε μια υπέροχη επίθεση και έκανε το 2-0 με τον Στορμ. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα η Μαλίν έλεγξε τον ρυθμό, η Αντβέρπ προσπαθούσε να μπει ξανά στο ματς και η Μαλίν ήταν πάντα επικίνδυνη στην κόντρα επίθεση.

Τελικά οι γηπεδούχοι βρήκαν γκολ στο 82′ με κεφαλιά του Φρέι ύστερα από καλά εκτελεσμένο κόρνερ και τα τελευταία λεπτά του ματς εξελίχθηκαν δραματικά με την Μαλίν να αμύνεται μαζικά και να καταφέρνει να κρατά ως το τέλος το 2-1 πετυχαίνοντας αυτή τη σπουδαία νίκη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.