Ολυμπιακός: Ο Τικίνιο είναι ήρεμη δύναμη!

Το εκπληκτικό στατιστικό του Τικίνιο Σοάρες που δεν έχει χάσει κανένα διαθέσιμο ματς με τον Ολυμπιακό. H σύγκριση με Ελ Αραμπί.

Ο Τικίνιο Σοάρες έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης χθες στο Μπέργκαμο σκοράροντας στο 16΄ένα εκπληκτικό γκολ για τον Ολυμπιακό απέναντι στην Αταλάντα. Η συνέχεια μπορεί να μην ήταν αυτή που ήθελαν οι Πειραιώτες, αλλά η ρεβάνς είναι ανοικτή και φυσικά οι πιθανότητες ειναι ακόμα αρκετές. Ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε τον Βραζιλιάνο για τη γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού και μπορεί να έχασε σε κινητικότητα, αλλά κέρδισε σε αποτελεσματικότητα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός βάζει παραδοσιακά την πινελιά του Τικίνιο στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Είναι χαρακτηριστικό πως ο 31ετών επιθετικός έχει αγωνιστεί και στα 33 διαθέσιμα παιχνίδια των Πειραιωτών, έχοντας χάσει μόνο τα ματς των προκριματικών εξαιτίας του τραυματισμού του στον ώμο. Καλά καταλάβατε! Ο Τικίνιο έχει παίξει σε όλα τα ματς που μπορούσε σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη. Σε αυτά τα 1.789 λεπτά έχει πετύχει 12 γκολ. Την ίδια ώρα ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έχει αγωνιστεί σε 34 ματς (1.855′), έχοντας σκοράρει 15 φορές. Να σημειώσουμε πως ο Μαροκινός έχει εκτελέσει έξι πέναλτι, ενώ ο Τικίνιο μόλις ένα. Σε ανοικτό γήπεδο δηλαδή ο Τικίνιο έχει προβάδισμα στο σκοράρισμα έναντι του Ελ Αραμπί.

Οι αριθμοί ίσως δημιουργούν… δημιουργική ασάφεια σχετικά με την αξία των δύο επιθετικών του Ολυμπιακού. Είναι δεδομένο πως θα γίνει μεγάλη εσωτερική “μονομαχία”, για τη θέση του φετινού αρχισκόρερ των Πειραιωτών. Ο Ελ Αραμπί έχει χτίσει δικαίως μια εξαιρετική φήμη και ίσως προσφέρει περισσότερα πράγματα στο τακτικό και αγωνιστικό κομμάτι, ωστόσο ο Τικίνιο είναι η ήρεμη δύναμη που δεν χάνει τη σχέση του με τα αντίπαλα δίκτυα!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.