Ολυμπιακός: Αυτούς άφησε έξω απ’ το ντέρμπι ο Μαρτίνς!

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ το απόγευμα της Κυριακής (14/02, 19.30, NS Prime) για την 23η αγωνιστική της Super League. Πριν απ’ το μεγάλο ματς της σεζόν απέναντι στην Αταλάντα, οι Πειραιώτες θέλουν να διατηρήσουν τη διαφορά εννέα βαθμών απ΄τον δεύτερο ΠΑΟΚ ή να την διευρύνουν. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει πολλά προβλήματα τραυματισμών, καθώς μόνο ο Γκάρι Ροντρίγκες βρίσκεται σε φάση αποθεραπείας.

Ο Πορτογάλος άφησε εκτός αποστολής τους Σισέ, Ανδρούτσο και Κούντε. Ο Σενεγαλέζος επέστρεψε απ’ τον θρίαμβο της Σενεγάλης στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, ωστόσο χρειάζεται ανάσες. Από την άλλη πλευρά, ο Μαρτίνς δεν φάνηκε ικανοποιημένος απ’ την απόδοση των Ανδρούτσου και Κούντε στη ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου με τον Παναιτωλικό.

Την ίδια ώρα οι Καρμπόβνικ, Σουρλής και Καραργύρης βρίσκονται στην αποστολή του Ολυμπιακού Β’ για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ Β΄.

Αναλυτικά η αποστολή:

Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ο, Μπα, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κίτσος, Κανέ, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Φαντιγκά, Α. Καμαρά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ονιεκουρού, Λόπες, Μασούρας, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.