Σάστρε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη”

Η πρώτη συνέντευξη του Ισπανού ακραίου αμυντικού του "Δικεφάλου" σε συμπατριώτες του μετά την άφιξη και την ενσωμάτωσή του στην ομάδα

Ανάμεσα στις δύο προσθήκες και τις δύο επιστροφές από δανεισμούς που συνέθεσαν τη χειμερινή ενισχυτική δράση στον ΠΑΟΚ, ο Ζοάν Σάστρε ξεχωρίζει μέχρι τώρα.

Ο 24χρονος Ισπανός, που αποκτήθηκε ως δανεικός από τη Μαγιόρκα μέχρι το τέλος της σεζόν, μετράει μεστές και γεμάτες ουσίες εμφανίσεις με τη νέα του ομάδα, έχοντας προλάβει – μάλιστα – δις! Όλα αυτά έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον των συμπατριωτών του, που έψαξαν, βρήκαν κι ανέδειξαν πως στον δανεισμό του υπάρχει ρήτρα εξαγοράς του συμβολαίου του από τον ΠΑΟΚ, η οποία ανέρχεται στις τετρακόσιες χιλιάδες ευρώ.

Όπως επισημαίνουν λοιπόν στην ιβηρική χερσόνησο: «Ο δεξιός μπακ βγήκε άμεσα μπροστά για την ελληνική ομάδα. Έχει ήδη πετύχει δύο γκολ σε τέσσερις αγώνες πρωταθλήματος και έχει εξελιχθεί σε ένα μεγάλο ατού για τον ΠΑΟΚ, που βρίσκεται στη δεύτερη θέση του ελληνικού πρωταθλήματος». Κάπως έτσι προλόγισαν την … κουβέντα που είχαν μαζί του, ξεκινώντας από το … πώς τα περνάει στην πρώτη του ποδοσφαιρική εμπειρία μακριά από την πατρίδα του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη και είναι ακόμη καλύτερα όταν κερδίζουμε… Νιώθω πολύ καλά, οι συμπαίκτες μου με υποδέχθηκαν εξαιρετικά. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, που παίζω, που κερδίζω. Είμαι πολύ χαρούμενος».

Ακολούθως η συζήτηση πήγε στη σπουδαία όσο και δραματική πρόκριση του ΟΑΚΑ: «Προετοιμαστήκαμε καλά. Γνωρίζαμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν είναι εύκολο να κερδίζεις εδώ, αλλά τα καταφέραμε και είμαστε στα ημιτελικά. Ο ΠΑΟΚ έχει χαρακτήρα νικητή, θετικότητα και αυτοπεποίθηση. Είμαστε χαρούμενοι που παλέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό και σκοράραμε».

Στην κουβέντα μπήκε και το εξαιρετικό γκολ του Γιάσμιν Κούρτιτς: «Γνωρίζω ότι ο Γιάσμιν είναι ένας εκπληκτικός παίκτης, είμαι χαρούμενος για το γκολ του, ήταν ένα σημαντικό γκολ για την ομάδα και χαίρομαι για εκείνον».

Κι η μίνι αυτή συζήτηση ολοκληρώθηκε με την προτροπή να διαλέξει ανάμεσα στο γκολ του Σλοβένου και του Μιτρίτσα: «Νομίζω το πρώτο, αλλά και το δεύτερο ήταν υπέροχο».

Λίγο νωρίτερα είχε αφήσει και το … διαδικτυακό του αποτύπωμα μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.