Άρης – ΑΕΚ 2-1: Νίκη για τον Άλκη (vid)

Ο Άρης, επικράτησε με 2-1 της ΑΕΚ στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής, στην σκιά της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού. Δύο καταπληκτικά γκολ, από Εντιαγέ και Αραούχο.

Στην σκιά της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού, ο Άρης αντιμετώπισε την ΑΕΚ στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου επικράτησε με 2-1 και έβαλε τέλος στο σερί της ΑΕΚ των τεσσάρων νικών στη Θεσσαλονίκη.

Πριν την έναρξη του ματς οι δύο ομάδες κατέθεσαν στεφάνια στην μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη, που δολοφονήθηκε σε ηλικία 19 ετών.

Ο Άρης ήταν αυτός που μπήκε στο παιχνίδι πιο δυνατά με στόχο να πετύχει γρήγορο γκολ και να αιφνιδιάσει την ΑΕΚ.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου, απείλησε για πρώτη φορά στο δέκατο λεπτό με τον Σάσα που έπιασε ωραίο σουτ αναγκάζοντας τον Τσιντώτα να παραχωρήσει με δυσκολία κόρνερ!

Στο 14 ο Άρης βρέθηκε γι΄ακόμη μια φορά μπροστά και έχασε καλή ευκαιρία! Ο Μαντσίνι έδωσε στον Ιτούρμπε αυτός γύρισε παράλληλα με το τέρμα τη μπάλα και ο Τζαβέλλας απομάκρυνε πριν γίνουν τα πράγματα δύσκολα για την ομάδα του.

Στο 19 ο Καμαρά έκανε την κούρσα από τα δεξιά έσπασε την μπάλα για τον Εντιαγέ που έπιασε καλό και δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής όμως ο ποριτέρε της ΑΕΚ μάζεψε σταθερά τη μπάλα.

Η ΑΕΚ μετά το 20λεπτο κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι και να επισκεφθεί τα καρέ του Άρη. Ο Τσούμπερ στο 25 απείλησε με σουτ με τη μπάλα να περνάει δίπλα από το δοκάρι και ο ίδιος παίκτης απείλησε και στο 27 αναγκάζοντας τον Σιαμπάνη σ΄επέμβαση.

Στο 30 ο Σάσα βρέθηκε στο έδαφος στο μαρκάρισμα του Τζαβέλλα και ο διαιτητής Βέγκα αρχικά κατελόγισε πέναλτι! Αφού συμβουλεύτηκε το VAR, έδειξε πως δεν υπήρχε καμία παράβαση και συνεχίστηκε το ματς.

Στο 43 ο Άρης απείλησε γι΄ακόμη μια φορά. Ο Μαντσίνι έδωσε στον Ματίγια που έπιασε φανταστικό σουτ από μεγάλη απόσταση και ανάγκασε τον Τσιντώτα σε κόρνερ

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έψαχνε το γκολ το οποίο ήρθε τελικά ένα λεπτό αργότερα. Μετά από φάση διαρκείας η μπάλα έφτασε αριστερά στον Λούμορ, που δοκίμασε το σουτ και ο Εντιαγέ με καταπληκτικό τακουνάκι νίκησε τον Τσιντώτα για το 1-0!

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Σάκχοφ λίγο έλλειψε να ισοφαρίσει όμως δεν μπόρεσε να νικήσει τον πορτιέρε του Άρη!

Στην τελευταία φάση στο πρώτο ημίχρονο, ο Αραούχο με κεφαλιά δεν βρήκε εστία, μετά τη σέντρα του Χατζισαφί.

ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΡΥΘΜΟ…ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αργύρης Γιαννίκης, πέρασε στο ματς τον Μάνταλο στη θέση του Σάκχοφ, γυρίζοντας ξανά το σύστημα από 4-3-3 σε 4-2-3-1.

Στο 48 ο Ιτούρμπε με απ΄ευθείας εκτέλεση φάουλ προσπάθησε ν΄ απειλήσει τον Τσιντώτα στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Στο 58 η ΑΕΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα! Ο Τζαβέλλας με μακρινή μπαλιά πίσω από το κέντρο βρήκε τον Τσούμπερ που απέφυγε και τον Σιαμπάνη από τα δεξιά έκανε το γύρισμα με στόχο τον Μάνταλο αλλά τελευταία στιγμή ο Λούμορ πρόλαβε τη μπάλα σώζοντας την ομάδα του!

Ο Άρης στο δεύτερο ημίχρονο αντιμετώπιζε πρόβλημα καθώς δεν μπορούσε να κρατήσει την μπάλα στα πόδια του. Ωστόσο ούτε η ΑΕΚ ήταν ιδιαίτερα απειλητική. Στο 73 ο Σάσα βρήκε χώρο και έπιασε το σουτ με τον Τσιντώτα να μαζέυει σταθερά.

Με την είσοδο του Ανσαριφάρντ και του Λε Ταλέκ ο Γιαννίκης γύρισε το 4-2-3-1 σε 3-5-2.

Στο 82 ο Άρης άγγιξε το 2-0 με τον Εντιαγέ ο οποίος νικήθηκε από τον πορτιέρε της ΑΕΚ!

Στο 84 ο Φαμπιάνο απείλησε με κεφαλιά με την μπάλα να περνάει δίπλα από το δοκάρι του Τσιντώτα.

Στο 85 ο Αραούχο πέτυχε ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΓΚΟΛ για να ισοφαρίσει η ΑΕΚ! Ο Αργεντινός με ψαλιδάκι νίκησε τον Σιαμπάνη για το 1-1!!

Στο 95 ο Σάκιτς λύτρωσε τον Άρη πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ στη σεζόν κάνοντας το 2-1!

Άρης(4-2-3-1): Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Λούμορ(91΄Λόπεθ), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ματίγια, Εντιαγέ(84 Σάκιτς), Σάσα, Ιτούρμπε(62΄Ματέο Γκαρσία), Μαντσίνι(84΄ Μάνος), Καμαρά.

ΑΕΚ(4-2-3-1): Τσιντώτας – Ρότα(78 Λε Ταλέκ, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί(78 Ανσαριφάρντ) Σιμάνσκι(85΄Τάνκοβιτς), Σιμόες, Σάκχοφ(46΄Μάνταλος) Γκαρσία(94΄Βράνιες), Αραούχο, Τσούμπερ.

Κίτρινες: Σιμόες, Τζαβέλλας, Καμαρά, Χατζισαφί, Τάνκοβιτς

Διαιτητής: Αντριάν Κορδέρο

Βοηθοί: Αντόνιο Λουίς Σερέθο, Αϊτόρ Βιγιάτε

4ος Διαιτητής: Μαλούτας

VAR: Σαντιάγο Χάιμε, AVAR Μεϊντάνας

Θυμηθείτε τι έγινε στο ματς, στο Match Center του Novasports.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.