Ολυμπιακός: Τι αλλάζει η φυγή Λοβέρα, τα δεδομένα για Λόπες

Ο Μάξι Λοβέρα θα συνεχίσει την καριέρα του στην κυπριακή Ομόνοια. Τι συμβαίνει με τον Λόπες, ποιες είναι πλέον οι επιλογές.

Η τελευταία ημέρα των μεταγραφών παραδοσιακά έχει πολύ… ψωμί σχετικά με τους παίκτες οι οποίοι προστίθενται και αποχωρούν απ’ τους συλλόγους. Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε σήμερα τον Ντιμπί Κεϊτά και αναμένεται τις επόμενες ώρες να κάνει αποκαλυπτήρια και του Αμπντουλαγιέ Νταμπό. Πρόκειται για δύο προσθήκες στη λογική της συνταγής “Αγκιμπού Καμαρά” που βγήκε λίρα 100 για τους Πειραιώτες.

Ο Πέδρο Μαρτίνς “έβαλε φωτιά” στην ειδησεογραφία με την ατάκα του στο novasports.gr, αποκαλύπτωντας πως θα ανακοινωθούν εντός της ημέρας αποδεσμεύσεις. Ο Μάξι Λοβέρα βρίσκεται με το 1,5 πόδι στην Ομόνοια, καθώς η διοίκηση της κυπριακής ομάδας από χθες είχε πολύ στενή επαφή με την αντίστοιχη του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα να κερδίσει τον ανταγωνισμό και να κάνει δικό της με τη μορφή δανεισμού τον Αργεντινό χαφ. Ο Ρόνι Λόπες έμεινε εκτός 20αδας στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και πολλοί θεώρησαν πως και εκείνος θα αποτελέσει άμεσα παρελθόν παρά το ανεβασμένο αγωνιστικό του προφίλ το τελευταίο διάστημα.

Αυτό που ισχύει είναι πως ο 25χρονος Πορτογάλος θα παραμείνει μέχρι νεωτέρας -εκτός απροόπτου- στο ρόστερ του Ολυμπιακού και θα αναζητήσει τις ευκαιρίες του σε πιο ανταγωνιστικό περιβάλλον, καθώς έχει αποκτηθεί ο Ζοάο Καρβάλιο και ο Κώστας Φορτούνης επιστρέφει σταδιακά απ’ τον τραυματισμό του και προστίθενται στη φετινή υπεραριθμία της μεσαίας γραμμής των πρωταθλητών. Ο Πέδρο Μαρτίνς φρόντισε να ξεκαθαρίσει κατ’ ιδίαν την κατάσταση στον Λόπες, ο οποίος δείχνει αποφασιμένος να δουλέψει σκληρά για ν’ αλλάξει τη θέση του στο ρόστερ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.