Νίκας: “Εκτιμώ πως θα γίνουν οι αγώνες σε Καραϊσκάκη και Λαμία”

Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ, Κωνσταντίνος Νίκας, σχολίασε τις αναβολές των αγώνων Κυπέλλου σε Καρδίτσα και ΟΑΚΑ, ενώ εκτίμησε ότι δεν θα αναβληθούν οι αναμετρήσεις σε Καραϊσκάκη και Λαμία

Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ, Κωνσταντίνος Νίκας, μίλησε σήμερα (25/1) στο Metropolis 95,5 και σχολίασε τις αναβολές των αγώνων σε Καρδίτσα και ΟΑΚΑ, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, ενώ εκτίμησε ότι οι αναμετρήσεις σε Καραϊσκάκη και Λαμία θα γίνουν κανονικά.

Αρχικά δήλωσε: “Είμαι στην ΕΠΟ. Βίωσα μεγάλη ταλαιπωρία, αλλά έχουμε υποχρεώσεις και έπρεπε να βρίσκομαι εδώ, παρά το ότι το ύψος του χιονιού αγγίζει το μισό μέτρο. Το ματς του Παναθηναϊκού με την Αναγέννηση Καρδίτσας δεν θα πραγματοποιηθεί, για να μην μετακινηθούν οι ομάδες. Αποφασίσαμε την αναβολή του, όπως και την αναβολή του αγώνα ΑΕΚ – ΠΑΟΚ. Δεν είχαμε κάποιο αίτημα από τις δύο ομάδες. Όμως, μετά την ανακοίνωση του Ολυμπιακού Σταδίου ότι κλείνει το στάδιο έως την Τετάρτη (26/1), ήταν αδύνατο να γίνει το ματς. Το γήπεδο θα είναι παγωμένο και είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει κάτι”.

Και πρόσθεσε: “Για τα άλλα δύο παιχνίδια, δεν είχαμε κάποιο αίτημα από τις ομάδες. Το γήπεδο του Ολυμπιακού είναι καθαρό, όπως και το γήπεδο της Λαμίας. Είχαμε αίτημα από τον Άρη για αναβολή λόγω καιρικών συνθηκών, το οποίο υπέβαλε σήμερα (25/1). Το οδικό δίκτυο από τη Θεσσαλονίκη προς την Λαμία, όμως, είναι καθαρό. Το αίτημα του Άρη θα συζητηθεί, αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να προκύψει αναβολή”.

Είπε ακόμη: “Για το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να γίνει το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, γιατί εκεί δεν μπορεί να παιχθεί ποδόσφαιρο λόγω του παγετού. Για το Ολυμπιακός – Παναιτωλικός και το Λαμία – Αρης εκτιμώ πως και τα δύο παιχνίδια θα γίνουν. Είναι ανοιχτή η Εθνική Οδός προς την Λαμία, δεν υπάρχει σταγόνα βροχής, ούτε χιόνι. Το Καραϊσκάκη, επίσης, είναι καθαρό”.

Στο ερώτημα που του τέθηκε, γιατί ορίστηκε το ματς της Λαμίας με τον Άρη να αρχίσει στις 20:00 και όχι πολύ νωρίτερα, από τη στιγμή που έχει παγετό, η απάντηση που δόθηκε από τον υπεύθυνο της ΕΠΟ, ήταν η εξής: “Τις ώρες τις κανονίζει η Cosmote για την τηλεοπτική μετάδοση. Θα αποφασίσει το κανάλι, εάν μπορεί να αλλάξει η ώρα διεξαγωγής του αγώνα στη Λαμία, να μην αρχίσει στις 20:00 και να γίνει νωρίτερα. Όμως, η Cosmote καθορίζει τις ώρες έναρξης των αγώνων”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.