Μάνος: “Θα βρούμε το φάρμακο της… νίκης!” (vid)

Ο Δημήτρης Μάνος, στις δηλώσεις που έκανε στη NOVA για την αυριανή (23/1) αναμέτρηση με τη Λαμία, φάνηκε αισιόδοξος ότι ο Άρης θα βρει λύση στο πρόβλημα του γκολ και θα επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα

Ο ιός του… σκοραρίσματος, που χτύπησε τον Άρη στο ξεκίνημα του 2022, καθώς σε τρία παιχνίδια ως τώρα μέσα στη νέα χρονιά οι “κίτρινοι” δεν έχουν καταφέρει να βρούνε γκολ και να φτάσουν σε νίκη, απασχολεί για τα καλά τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, όπως είναι λογικό να συμβαίνει. Ο Δημήτρης Μάνος, πάντως, αισιοδοξεί ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα βρούνε το… φάρμακο και μαζί τη θεραπεία του προβλήματος.

Ο επιθετικός των “κίτρινων”, στις δηλώσεις που έκανε στη NOVA εν όψει της αυριανής (23/1, 15:00) αναμέτρησης με τη Λαμία στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1, τόνισε ότι μέσα από τη δουλειά θα ξεπεραστεί αυτό το θέμα και η ομάδα θα επιστρέψει στις νίκες, που έχει ανάγκη, για να μείνει ζωντανή στους στόχους της.

Αρχικά, στην ερώτηση σχετικά με την κατάσταση που βρίσκεται ο Άρης μετά τον αγώνα Κυπέλλου με τη Λαμία την περασμένη Πέμπτη (20/1), που τελείωσε χωρίς σκορ (0-0), απάντησε: “Δυστυχώς, δεν πετύχαμε κάποιο γκολ για να είμαστε πιο άνετοι στη ρεβάνς. Δεν τελείωσε, όμως, κάτι μετά από αυτό το αποτέλεσμα. Είμαστε μέσα στην πρόκριση και πιστεύουμε ότι θα την πάρουμε”.

Σχετικά με το θέμα της επιθετικής αφλογιστίας της ομάδας, είπε: “Είναι πρόβλημα ότι δεν σκοράραμε σε τρία σερί παιχνίδια. Το ξέρουμε, το αναγνωρίζουμε. Καμιά φορά, όμως, πρέπει να σε θέλει η μπάλα. Ειδικά στο τελευταίο με τη Λαμία κάναμε ευκαιρίες, αλλά δεν πήγε η μπάλα μέσα”.

Για την εικόνα της ομάδας σε αυτό το παιχνίδι, τόνισε: “Ανεβάσαμε ρυθμό κόντρα στη Λαμία σε σχέση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Πρέπει, όμως, να σκοράρουμε. Αυτό είναι το σημαντικό. Αυτό δίνει νίκες”.

Για το αυριανό παιχνίδι είπε: “Είναι άλλο παιχνίδι τώρα με τη Λαμία. Είναι για άλλον θεσμό. Εμείς θέλουμε τη νίκη, γιατί θέλουμε να μπούμε στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα και να εξασφαλίσουμε την έξοδο στην Ευρώπη. Θέλουμε τη νίκη, λοιπόν, για να μείνουμε στο στόχο”.

Κι όσο για το τι πρέπει να κάνει ο Άρης για να φτάσει στη νίκη, με δεδομένο ότι έχει νωπή εικόνα από τον αντίπαλο, απάντησε: “Θα μας πει ο προπονητής τι πρέπει να προσέξουμε. Βασικό είναι να βρούμε το φάρμακο για τη νίκη και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε”.

Στην ερώτηση σχετικά με τα προβλήματα που δημιούργησε στους παίκτες και γενικότερα στην ομάδα ο κορωνοϊός, μιας κι ο ίδιος ήταν παθών, εξήγησε: “Ο κορωνοϊός μας δημιούργησε πολλά θέματα. Είναι αλήθεια αυτό. Το ξέρω, γιατί το βίωσα και προσωπικά. Ήταν δύσκολο να επανέλθει άμεσα η ομάδα, γιατί μας χάλασε το ρυθμό. Το παλεύουμε, όμως, για να βρούμε και πάλι τα πατήματά μας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.