Άρης: Στο χέρι τους να διορθώσουν την ανορθογραφία

Οι παίκτες του Άρη τήρησαν κατά το ήμισυ την υπόσχεσή τους στον Θόδωρο Καρυπίδη, όμως, έχουν περιθώριο να αλλάξουν την κατάσταση στα δύο επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν με τη Λαμία

Μόνο κατά το ήμισυ τήρησαν οι παίκτες του Άρη την υπόσχεση που έδωσαν την περασμένη Τρίτη (18/1) στον Θόδωρο Καρυπίδη, απαντώντας στην απαίτηση του επικεφαλής της διοίκησης της ΠΑΕ περί αλλαγής της κακής αγωνιστικής εικόνας της ομάδας και νίκης στον χθεσινό (20/1) αγώνα με τη Λαμία στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, ώστε να γυρίσει ο διακόπτης.

Οι “κίτρινοι” σαφώς και ήταν καλύτεροι αγωνιστικά σε σχέση με τους αγώνες που προηγήθηκαν απέναντι στον Παναθηναϊκό και τον Απόλλωνα Σμύρνης για το πρωτάθλημα, είχαν περισσότερο πάθος και ένταση, δημιούργησαν καταστάσεις για γκολ, όμως, τη νίκη δεν κατάφεραν να την πάρουν. Έμειναν για τρίτο σερί παιχνίδι στο μηδέν (0-0) και φυσικά δεν εξασφάλισαν κάτι σε ό,τι αφορά στην πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Αντιθέτως, έβαλαν δύσκολα στους εαυτούς τους, καθώς η ρεβάνς είναι στην έδρα του αντιπάλου, του οποίου είναι αναπόφευκτο να έχει ανοίξει η όρεξη περισσότερο…

Ως προς το αποτέλεσμα, λοιπόν, κατέγραψαν… (νέα) ανορθογραφία οι παίκτες του Άρη στο χθεσινό παιχνίδι. Το γνωρίζουν και οι ίδιοι. Φαίνεται και από τις δηλώσεις του Τζέιμς Τζέγκο μετά το τέλος του αγώνα, άλλωστε, καθώς έκανε λόγο για “απογοητευτικό αποτέλεσμα”. Ο Αυστραλός με τα λεγόμενά του εξέφρασε και τους συμπαίκτες του, οι οποίοι σίγουρα δεν μπορούν να σκέφτονται διαφορετικά.

Η ζημιά, πάντως, δεν είναι από αυτές που δεν διορθώνονται. Υπάρχει η ρεβάνς, όπου θα κριθούν τα πάντα. Εξ αρχής αυτό θα γινόταν, ακόμη κι αν νικούσε ο Άρης, όμως, θα ήταν διαφορετικά με ένα νικηφόρο παιχνίδι να έχει προηγηθεί για τους “κίτρινους”. Ο βαθμός δυσκολίας είναι που μεγάλωσε, χωρίς, όμως, αυτό να σημαίνει ότι η δουλειά δεν μπορεί να γίνει. Όπου δουλειά, βεβαίως εννοείται η εξασφάλιση της πρόκρισης.

Πριν από αυτό το παιχνίδι, πάντως, προηγείται άλλο ένα με την Λαμία, την Κυριακή (23/1) στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και πάλι. Αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα. Σε αυτό το ματς δεν χωρούν ημίμετρα για τους “κίτρινους”, όπως φυσικά και στη ρεβάνς. Είναι “must win” παιχνίδι, χωρίς δεύτερη συζήτηση. Διότι ένα κακό αποτέλεσμα σε αυτό, δεν διορθώνεται εύκολα, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στο βαθμολογικό πίνακα και με τους -6 βαθμούς να “κρέμονται” από την απόφαση του CAS, όταν αυτή εκδοθεί (στην περίπτωση της δικαίωσης, βεβαίως, αλλάζουν πολλά).

“Must win” παιχνίδι σημαίνει γκολ για τους “κίτρινους“, τομέας που για τρίτο αγώνα στη σειρά πήραν μηδέν. “Κάτι λείπει για να είμαστε περισσότερο αποτελεσματικοί”, δήλωσε ο Άκης Μάντζιος μετά το τέλος του χθεσινού ματς, αναγνωρίζοντας δημοσίως το πρόβλημα. Σε αυτό το σημείο, όμως, δεν φτάνει η αναγνώριση του προβλήματος. Λύση απαιτείται -και μάλιστα άμεσα!

Τη μεγάλη αλήθεια, πάντως, την είπε ο αντίπαλος προπονητής, της Λαμίας, ο Μιχάλης Γρηγορίου. Η δήλωσή του δείχνει το πρόβλημα στη μεγάλη εικόνα, γιατί σημαίνει ότι ποντάρουν σε αυτό οι αντίπαλοι: “Ο Άρης έχει πρόβλημα απέναντι στις κλειστές άμυνες”, τόνισε μετά τη λήξη του παιχνιδιού. Κι αν αυτό δεν είναι… καμπάνα, τότε πώς αλλιώς μπορεί κάποιος να χαρακτηρίσει τα λεγόμενά του;


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.