Νιόπλιας: “Σε πολύ καλή κατάσταση ο Παναιτωλικός” (vid)

Ο Νίκος Νιόπλιας αναφέρθηκε στο φορμαρισμένο Παναιτωλικό, ο οποίος νίκησε τόσο την ΑΕΚ, όσο και τον Ολυμπιακό για πρωτάθλημα και Κύπελλο αντίστοιχα.

Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται ο Παναιτωλικός, σύμφωνα με τον Νίκο Νιόπλια. Οι νίκες της ομάδας του Αγρινίου με ΑΕΚ και Ολυμπιακό έχει δώσει άλλη ψυχολογία στο σύλλογο.

Όμως ο Έλληνας τεχνικός του ΟΦΗ σχολίασε την είκονα που πρέπει να παρουσιάσουν οι παίκτες του στο παιχνίδι του Σαββάτου (22/1,17:15) για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

«Έχουμε φτάσει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, γνωρίζουμε πόσο σημαντικοί είναι οι βαθμοί για να πετύχουμε τον στόχο μας. Κυρίως δεν πρέπει να χάνονται οι βαθμοί όταν παίζουμε στην έδρα μας. Ο αντίπαλός μας το Σάββατο βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Κι εμείς όμως είμαστε πάρα πολύ καλά. Μπορεί να έχουμε μερικές ελλείψεις, αλλά υπάρχει βάθος στο ρόστερ. Μην ξεχνάμε ότι παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να είμαστε επιθετικοί από την αρχή του παιχνιδιού. Να έχουμε τα ξεκινήματα που είχαμε στα προηγούμενα τρία παιχνίδια, με Γιάννινα, Απόλλων και ΠΑΟΚ. Νομίζω ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας», δήλωσε στην κάμερα του ΟΦΗ TV.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.