Άρης: Μόνο νίκη, για να γυρίσει το διακόπτη

Οι παίκτες του Άρη υποσχέθηκαν στον Θόδωρο Καρυπίδη ότι θα αλλάξουν την εικόνα και θα παρουσιάσουν το καλό τους πρόσωπο στον αγώνα Κυπέλλου με τη Λαμία (20/1, 21:30), οπότε αυτό καλούνται να κάνουν

Στην απαίτηση του Θόδωρου Καρυπίδη να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας, που ήταν κακή κόντρα στον Παναθηναϊκό και χειρότερη απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, στα δύο επίσημα παιχνίδια που έδωσε ο Άρης ως τώρα μέσα στο 2022, η απάντηση των παικτών ήταν ότι θα το πράξουν άμεσα. Όπου άμεσα, το σημερινό (20/1, 21:30) πρώτο ραντεβού με τη Λαμία για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, που γίνεται στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Αυτομάτως, λοιπόν, αυτό το ματς έχει αποκτήσει μεγαλύτερη σημασία από ό,τι ήδη είχε για τους “κίτρινους”.

Η παρέμβαση του επικεφαλής της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης την περασμένη Τρίτη (19/1) μόνο τυχαία δεν ήταν. Αυτά που είδε στον αγωνιστικό χώρο στα παιχνίδια που προηγήθηκαν για το πρωτάθλημα διόλου δεν του άρεσαν. Ειδικά το γεγονός ότι από τους παίκτες έλειπε το πάθος και η θέληση για τη νίκη. Το μήνυμα που τους έστειλε, λοιπόν, ήταν σαφές: “Αλλάξτε το ή φύγετε!”

Το Κύπελλο είναι στόχος για τους “κίτρινους” έτσι κι αλλιώς. Θα υπήρχε πίεση για ένα καλό αποτέλεσμα σήμερα, δηλαδή, και χωρίς να έχει προηγηθεί αυτή η ομιλία με το τόσο ξεκάθαρο μήνυμα από τον Θόδωρο Καρυπίδη. Μετά από αυτό, όμως, η νίκη με καλή εμφάνιση απέκτησε χαρακτήρα μονόδρομου για τους παίκτες του Άρη.

Βεβαίως, το βασικό ζητούμενο είναι κατά πόσο η ομάδα έχει πραγματικά συνέλθει από τη δύσκολη κατάσταση που αντιμετώπισε με τη σωρεία κρουσμάτων κορωνοϊού και τις πολλές απουσίες από τις προπονήσεις, όπως και από την έλλειψη ρυθμού λόγω της αναστάτωσης στο πρόγραμμά της με την αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο. Είναι κάτι που θα φανεί σήμερα στο γήπεδο.

Αν εξαιρέσει κανείς τον Καμαρά, που εξακολουθεί να απουσιάζει στο Κόπα Άφρικα, και τον Γκάνεα, είναι η πρώτη φορά μέσα στο 2022 που ο Άκης Μάντζιος έχει αποστολή με σχεδόν όλους τους βασικούς παίκτες στη διάθεσή του. Σε αυτήν συμπεριλαμβάνονται οι εξής: Κουέστα, Ντένις, Γκάμα, Γκαρσία, Σάσα, Ιτούρμπε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μπερτόγλιο, Σάκιτς, Μαντσίνι, Τζέγκο, Εντιαγέ, Ματίγια, Σούντγκρεν, Λόπεθ, Λούμορ, Δεληζήσης, Μάνος, Μαρμαρίδης, Ασλανίδης.

Όπως όλα δείχνουν, η ενδεκάδα που θα επιλέξει ο προπονητής του Άρη, σε σχηματισμό 4-2-3-1, θα αποτελείται από τον Κουέστα στην εστία, τους Σούντγκρεν, Μπράμπετς, Φαμπιάνο και Λούμορ στην άμυνα, τους Σάσα και Τζέγκο στις θέσεις των αμυντικών μέσων, τους Γκάμα, Μπερτόγλιο και Μανσίνι στη μεσοεπιθετική γραμμή και τον Λόπεθ στην κορυφή της επίθεσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.