ΑΕΚ: Η στιγμή να αποφασίσει τι θέλει για φέτος έφτασε (pics, vid)

Το κλίμα στην ΑΕΚ δεν είναι το καλύτερο δυνατό ενόψει ΠΑΟΚ, όπως και οι επιλογές του Γιαννίκη είναι περιορισμένες, ωστόσο στην Τούμπα η Ένωση καλείται να δείξει πως έχει σφυγμό.

Το χαστούκι από τον Παναιτωλικό έκανε το κλίμα στο εσωτερικό της ΑΕΚ βαρύ και ασήκωτο. Τα “γκάζια” Μελισσάνιδη διαδέχθηκαν οι παρατηρήσεις του Αργύρη Γιαννίκη, ωστόσο χρόνος για περαιτέρω ανάλυση δεν υπάρχει στους “κιτρινόμαυρους“.

Ο ΠΑΟΚ είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, τουλάχιστον με βάση τα αποτελέσματα και θα περιμένει την ΑΕΚ στην Τούμπα με ψυχολογία και έτοιμος να συνεχίσει την παράδοση που έχει χτίσει εις βάρος της στα τελευταία χρόνια.

Οι παίκτες της ΑΕΚ θα αποφασίσουν πως θα κυλήσει η χρονιά στη συνέχεια γι’ αυτούς. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Στο χέρι τους το τι θέλουν να κάνουν

Στην ΑΕΚ γνωρίζουν καλά πως αν θέλουν να σώσουν τη φετινή χρονιά το Κύπελλο Ελλάδας πλέον είναι μονόδρομος και το ματς με τον ΠΑΟΚ το πρώτο από μια δύσκολη και απαιτητική σειρά παιχνιδιών στη διοργάνωση.

Προφανώς και το μομέντουμ δεν είναι με το μέρος των “κιτρινόμαυρων“, ωστόσο αν υπάρχει μια ελπίδα να αλλάξει αυτό το αρνητικό κλίμα είναι ένα καλό αποτέλεσμα στην Τούμπα. Όχι εμφάνιση, αλλά αποτέλεσμα. Αυτή την ώρα η ΑΕΚ έχει ανάγκη από αποτελέσματα και μια μεγάλη νίκη. Ελάχιστα ενδιαφέρει ο τρόπος με τον οποίο θα έρθει.

Άπαντες γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν και το κυριότερο τι θέλουν να κάνουν για υπάρχει μέλλον στη φετινή χρονιά, σε διαφορετική περίπτωση θα μετράμε αντίστροφα για νέες αλλαγές.

Περιορισμένες επιλογές, αλλά και σκέψεις για αλλαγές από τον Γιαννίκη. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Οι σκέψεις Γιαννίκη

Οι επιλογές που έχει ο Αργύρης Γιαννίκης για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ είναι περιορισμένες, καθώς ούτε λίγο, ούτε πολύ υπάρχουν οκτώ απουσίες παικτών που θα μπορούσαν να βρίσκονται κάλλιστα στο αρχικό σχήμα.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ δεν θα έχει τον Στάνκοβιτς, οπότε ξανά κάτω από την εστία θα καθίσει ο Τσιντώτας, δεξιά ο Ρότα έχει προβάδισμα, ενώ αριστερά φαίνεται πως θα πάρει θέση ο Χατζισαφί, με τον Τζαβέλλα και τον Μήτογλου να είναι στόπερ. Στη μεσαία γραμμή ο Σιμόες θα παίξει με τον Σιμάνσκι, μπροστά τους ίσως βρεθεί ο Γέβτιτς, δεξιά ο Γκαρσία, αριστερά ο Τσούμπερ και στην κορυφή ο Ανσαριφάρντ.

Δείτε το Vlog για την ΑΕΚ της δεκαετίας του 90


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.