Ολυμπιακός: Καμαρά και Εμβιλά θα βάλουν πλάτη!

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης θα προσπαθήσει να επιστρέψει στο ματς πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Το βάρος πέφτει σε Καμαρά και Εμβιλά.

Η αρχική εκτίμηση για τον τραυματισμό του Ανδρέα Μπουχαλάκη έκανε λόγο για επιστροφή του παίκτη στο ματς κυπέλλου με τον Παναιτωλικό (19/01), ωστόσο η αποθεραπεία του Έλληνα μέσου θα κρατήσει περισσότερο. Πλέον τα δεδομένα κάνουν λόγο για πιθανή επιστροφή στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (30/01), κάτι που σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα στερηθεί για περίπου ένα μήνα τις υπηρεσίες του “Μπούχα”.

Ως εκ τούτου, το βάρος πέφτει στον Γιάν Εμβιλά και τον Μαντί Καμαρά, οι οποίοι θα είναι τα πρώτα βιολιά του Πέδρο Μαρτίνς στα ματς που ακολουθούν, αφού ο Πιέρ Κούντε βρίσκεται στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής με το Καμερούν. Ο Αφρικανός θα είναι εκτός πλάνων τουλάχιστον μέχρι τις 24 Ιανουαρίου, όπου και ολοκληρώνεται και η φάση των “16”. Υπάρχει βέβαια η ισχυρή πιθανότητα το Καμερούν να συνεχίσει στη διοργάνωση και ο Κούντε να μην βρεθεί στη διάθεση του Πορτογάλου.

Ο Πέδρο Μαρτίνς κάνει σκέψεις εδώ και μέρες γύρω απ’ την περίπτωση του Βασίλη Σουρλή, με σκοπό να ενεργοποιήσει τον νεαρό μέσο στα επόμενα ματς, αρχής γενομένης απ’ τον προημιτελικό κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Ο Πορτογάλος δοκίμασε τον Σουρλή σε πιθανό σχήμα και για το χθεσινό ντέρμπι, ωστόσο δεν του έδωσε λεπτά συμμετοχής. Παρ’ όλα αυτά είναι αποφασισμένος να μην “κάψει” το ντουέτο των Καμαρά και Εμβιλά, καθώς τους περιμένει αρκετή δουλειά το επόμενο διάστημα!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.