Ανακοίνωση του Παναθηναϊκού ΑΟ για τα μέλη ενόψει της κρίσιμης ΓΣ

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εξέδωσε ανακοίνωση για να δώσει πληροφορίες στους φίλους-μέλη του συλλόγου σχετικές με την επερχόμενη κρίσιμη ψηφοφορία για τη Διπλή Ανάπλαση.

Ο Παναθηναϊκός ζει κρίσιμες στιγμές αναφορικές με το μέλλον του και το θέμα που τον ταλαιπωρεί εδώ και πάνω από τρεις δεκαετίες. Η απόφαση πλέον είναι στα χέρια των μελών του συλλόγου μέσω της ψηφοφορίας στην επερχόμενη Γενική Συνέλευση που θα αποφασιστεί αν ο Σύλλογος τάσσεται υπέρ ή κατά της Διπλής Ανάπλασης με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον του.

Έτσι, λοιπόν, ο ΠΑΟ εξέδωσε ανακοίνωση παρέχοντας πληροφορίες στα παλαιά μέλη που θέλουν να επανενεργοποιήσουν τη συνδρομή τους αλλά και για φίλους του Συλλόγου που θέλουν να γίνουν μέλη.

Η ανακοίνωση:

“Ο Σύλλογος αντιλαμβάνεται τη σημαντικότητα της χρονικής στιγμής που διανύουμε σχετικά με το θέμα της Διπλής ανάπλασης και αφουγκραζόμενος τη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου κατευθύνει τους ενδιαφερόμενους-ες στο αρμόδιο τμήμα.

Αναμφίβολα η στιγμή είναι σημαντική και είναι τεράστιο το ενδιαφέρον των αιώνια πιστών είτε να ανανεώσουν τις συνδρομές τους, είτε να τις επαναενεργοποιήσουν, ακόμα και να γραφτούν νέα μέλη (για μελλοντικές ψηφοφορίες και αποφάσεις), καθώς η αξία της δυνατότητας συμμετοχής στα Παναθηναϊκά κοινά είναι τεράστια.

Ο καθένας και η καθεμία μπορούν να γραφτούν μέλη στον Σύλλογο μέσω Viva.gr

https://www.viva.gr/tickets/sports/pao-ao/eggrafi-melous-2021-22/

Από κει και πέρα το τμήμα μελών του Συλλόγου είναι ανοιχτό Δευτέρα-Παρασκευή 10π.μ.-4μ.μ. δίπλα από το κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Επιπλέον οι ενδιαφερόμενοι –ες μπορούν ακόμα να επικοινωνήσουν μέσω mail στο members@pao1908.com ή τηλεφωνικά στο 2114117600.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.