Ατρόμητος: Τζοβάρας και με τη βούλα

Οι τελευταίες λεπτομέρειες τακτοποιήθηκαν και ο Γιώργος Τζοβάρας ανήκει και τυπικά πλέον στον Ατρόμητο

Την απόκτηση του Γιώργου Τζοβάρα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής που άρχισε την καριέρα του από τα Καλά Νερά Βόλου και την Α.Ε. 2002, το 2015 έκανε το μεγάλο βήμα για να ενταχθεί στις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Ήταν μέλος στις ομάδες μικρών κατηγοριών του δικέφαλου του βορά, ενώ αγωνίστηκε στην Εθνική Παίδων, Νέων και Ελπίδων.

Το 2019 αποχώρησε με μεταγραφή στη Σλόβαν Μπρατισλάβας όπου αγωνίστηκε για έναν χρόνο και στη συνέχεια φόρεσε την φανέλα της Νίκη Βόλου, με την οποία πραγματοποίησε 26 συμμετοχές.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος για τον Τζοβάρα:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Τζοβάρα με μεταγραφή από τη Νίκη Βόλου, με τον νέο μας ποδοσφαιριστή να υπογράφει συμβόλαιο για τα επόμενα 2,5 χρόνια.
Ο Γιώργος Τζοβάρας είναι 22 ετών (3/11/99), αγωνίζεται ως αριστερός φουλ μπακ και εντάσσεται άμεσα στις προπονήσεις και τα πλάνα του Κρις Κόλμαν, αποτελώντας τη δεύτερη προσθήκη για τον φετινό Ιανουάριο.

Μετα την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Γιώργος Τζοβάρας που επέλεξε και πήρε το νούμερο «11», έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο σαϊτ της νέας του ομάδας:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για μένα ο Ατρόμητος. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με πίστεψαν και πήραν την απόφαση να με φέρουν στον Ατρόμητο. Ωστόσο, για μένα τώρα αρχίζει η πολύ σκληρή δουλειά. Θα προσπαθήσω να βελτιώνομαι μέρα με την ημέρα για να δικαιώσω την ομάδα για την επιλογή της και θέλω να βάλω κι εγώ το δικό μου λιθαράκι στην προσπάθεια για τη φετινή σεζόν.

Οι εμπειρίες που έχω περάσει αν και είμαι μόνο 22 ετών. Όλες με έχουν βοηθήσει. Και η μετακόμισή μου στο εξωτερικό, αλλά και η παρουσία μου στον ΠΑΟΚ, ακόμα και τα τελευταία χρόνια στον Απόλλωνα και τη Νίκη Βόλου. Πορεύομαι με αυτές τις εμπειρίες, κρατάω τις θετικές στιγμές και μέσω αυτών νιώθω έτοιμος για τον Ατρόμητο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.