Παναθηναϊκός: Άπαντες παρόντες για το ντέρμπι! (vid)

Για πρώτη φορά μετά από καιρό ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του πλην ασφαλώς του τιμωρημένου Σάντσεθ και του Κουρμπέλη.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του ενόψει του μεγάλου παιχνιδιού της Κυριακής με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να βλέπει όλους τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους. Ασφαλώς κάποιοι που ταλαιπωρήθηκαν από τον κορωνοϊό έχουν χάσει αρκετές προπονήσεις, ωστόσο στην προπόνηση της Παρασκευής έδωσαν το “παρών”.

Μοναδικός πλέον απών είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης που συνεχίζει να πορεύεται τον δικό του Γολγοθά για την επιστροφή του στη δράση, ενώ εκτός “μάχης” θα είναι και ο Φακούντο Σάντσεθ μετά την αποβολή του στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στον Βόλο. Τη θέση του στο αρχικό σχήμα θα πάρει ο Κώτσιρας, ενώ επιστρέφει ο Χουάνκαρ που προπονήθηκε και σήμερα κανονικά.

Το ίδιο συνέβη και με τον Καρλίτος που αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα αντί του Μακέντα, ενλώ στην ενδεκάδα αναμένεται να επιστρέψει και ο Πέρεθ που προπονείται κανονικά εδώ και αρκετές μέρες. Άλλες αλλαγές στο αρχικό σχήμα δεν προβλέπεται να γίνουν, αν και αυτό θα αποφασιστεί μετά και από την τελευταία αυριανή προπόνηση που θα γίνει στο Κορωπί στις 11 το πρωί.

Δείτε πλάνα από την προπόνηση της Παρασκευής




Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.