Μάλμε: Μ. Μιλόγεβιτς “Ακόμη πιστεύω στην περίπτωση Τσόλακ” (pic)

Δεν παρατούν την περίπτωση του 28χρονου επιθετικού του "Δικεφάλου" οι Σουηδοί

Την περασμένη Τετάρτη, στον εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό, ο Αντόνιο Τσόλακ (ξανα)φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ και πήρε τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του στη Μάλμε.

Η εκεί παρουσία του στο πλαίσιο του δανεισμού του στη σουηδική ομάδα ήταν κάτι περισσότερο από επιτυχημένη τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα του, όμως οι ιθύνοντες αρνήθηκαν να καταβάλουν τη ρήτρα των τριών εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να οριστικοποιήσον την παρουσία του στις τάξεις τους.

Είναι γεγονός πως υπήρξε μια σειρά επαφών ανάμεσα στους ανθρώπους των δύο ομάδων, μέσα από τις οποίες οι Σουηδοί προσπάθησαν να μειώσουν τις απαιτήσεις του “Δικεφάλου”, χωρίς αποτέλεσμα. Πάραυτα δε δείχνουν να παρατούν την περίπτωσή του, όπως φάνηκε κι από τις τελευταίες δηλώσεις του τεχνικού της ομάδας.

Όπως ανέφερε σχετικά ο Μίλος Μιλόγεβιτς με τις δηλώσεις του να φιλοξενούνται στη σουηδική ιστοσελίδα “aftonbladet.se: «Ο Τσόλακ είναι μια ευχάριστη έκπληξη για μένα. Ένας πολύ έξυπνος επιθετικός, ένας παίκτης με μεγάλη εργατικότητα μέσα στο γήπεδο», ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Ξέρω πολύ καλά πως χρειαζόμαστε ενίσχυση, ειδικά από την στιγμή που έφυγε ο πρώτος μας σκόρερ. Γνωρίζω ότι το κλαμπ κι ο Αντρέας (σ.σ. Γκέοργκσον, αθλητικός διευθυντής της ομάδας), δουλεύουν πάνω σε αυτό. Την ίδια στιγμή ο Αμίν Σαρ θα πάρει την ευκαιρία του μετά τη σεζόν που είχε στην Μιάλμπι και ο Μαλίκ Αμπουμπακάρι που γνωρίζουμε ότι έχει εξαιρετική προοπτική. Δε βιαζόμαστε, θα βρούμε μια λύση. Ακόμη πιστεύω στην περίπτωση του Τσόλακ, αλλά έχουμε κι εναλλακτικές».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.