ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε νέα συνεργασία

Με στόχο μια άνευ προηγουμένου προσωποποιημένη εμπειρία για τους φίλους του "Δικεφάλου" σε όλον τον κόσμο

Στην ανακοίνωση μιας νέας συνεργασίας προχώρησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση: “Ο ΠΑΟΚ παρουσιάζει την έναρξη της συνεργασίας του με την Data Talks που έρχεται να ενταχθεί στο… δυναμικό του συλλόγου για ν’ αλλάξει τα δεδομένα γύρω από την προσωποποίηση του fan engagement με στόχο την παροχή καλύτερων υπηρεσιών στους χρήστες του ψηφιακού μας οικοσυστήματος.


«Η πίστη σε μια ομάδα δεν είναι γκρι. Είναι μαύρη και άσπρη. Είτε είσαι απόλυτα πιστός είτε καθόλου. Αυτή είναι η προσέγγισή μας και μέσω της νέας στρατηγικής συμφωνίας με την Data Talks, οραματιζόμαστε μια άρτια, καθημερινή και συνεχή διάδραση με τον κόσμο μας» , δήλωσε ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕΒαγγέλης Χρυσοχόος.

«Είναι μεγάλη μας χαρά να καλωσορίσουμε τον ΠΑΟΚ στο δίκτυο συνεργατών μας. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας κορυφαίος ελληνικός σύλλογος που αλλάζει τα δεδομένα και πρωτοπορεί στον ψηφιακό κόσμο. Μαζί φιλοδοξούμε να πετύχουμε το στόχο μας για μια άνευ προηγουμένου προσωποποιημένη εμπειρία για τους φίλους της ομάδας σε όλο τον κόσμο. Θέλουμε να βελτιώσουμε τη διάδραση, τη συνέπεια της σχέσης ομάδας – κόσμου και να βοηθήσουμε το σύλλογο να δημιουργήσει νέες πηγές εσόδων» , δήλωσε ο Παντελής Παραστατίδης, Chief Product Officer της Data Talks“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.