Ολυμπιακός: Θ’ αντέξει το “ροκάνισμα”;

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το 2022 με απρόσμενη γκέλα απέναντι στον Απόλλωνα. Πόσο θ' αυξηθεί η βαθμολογική πίεση.

Το ισόπαλο αποτέλεσμα μεταξύ Ολυμπιακού και Απόλλωνα ήταν η γκέλα της χρονιάς, πριν καν καλά αυτή ξεκινήσει! Οι Πειραιώτες παρά τις πολλές απουσίες λόγω κορωνοϊού, τραυματισμών και Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, παρατάχθηκαν με ένα σύνολο που κατά 7/11 αποτελούταν από βασικά μέλη της φετινής πορείας. Οι αλλαγές στην άμυνα με τη συμμετοχή των Μπα, Αβραάμ και του “σκονισμένου” Καρμπόβνικ δεν αναμενόταν να προκαλέσει ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στον αποδεκατισμένο Απόλλωνα, ενώ η συμμετοχή του Βρουσάι, βοήθησε αρκετά στο δημιουργικό κομμάτι, παρά προκάλεσε ανισορροπία.

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ 0-0 ΣΤΟ “ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΜΑΡΑΣ”

Ο Πέδρο Μαρτίνς γνώριζε πως θα έρθουν δύσκολες αγωνιστικά ημέρες και το παραδέχτηκε στις δηλώσεις του πριν το ματς αναφέροντας πως “οι προπονητές δεν έχουν πλέον τον έλεγχο εξαιτίας της πανδημίας” και πως “ο Ολυμπιακός πρέπει να βελτιωθεί επιθετικά”. Ήταν ουσιαστικά δύο φράσεις – πυλώνες της αποτυχίας των Πειραιωτών στη Ριζούπολη. Η ουσιαστική απώλεια δύο βαθμών για τον Ολυμπιακό λίγη σημασία έχει για τη συνέχεια της κούρσας. Ωστόσο φανέρωσε χτυπητές αδυναμίες των πρωταθλητών, στις οποίες πρέπει να ανταποκριθούν άμεσα. Οι ομάδες ζουν στο πετσί τους το νέο κύμα της πανδημίας και κανείς δεν ξέρει ποιες θα είναι οι συνέπειες στα επόμενα παιχνίδια.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ… ΠΡΟΦΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΡΤΙΝΣ

Παρ’ όλα αυτά ο Ολυμπιακός θα έπρεπε να είναι πιο δυναμικός απέναντι στον Απόλλωνα και να προσπαθήσει να τελειώσει τις όποιες ευκαιρίες παρουσιάστηκαν. Ο Νταβίνο Βέρλχουστ ήταν σε καλή ημέρα, αλλά η αλήθεια είναι πως οι περισσότερες επεμβάσεις ήρθαν λόγω σωστών τοποθετήσεων και όχι εξαιτίας αθλητικών εκτινάξεων. Με λίγα λόγια οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν έβαλαν δύσκολα στον Βέλγο και εκείνος με την εμπειρία του το εκμεταλλεύτηκε. Στο δια ταύτα ο Ολυμπιακός για ν’ αντέξει το ροκάνισμα της ΑΕΚ, πρέπει πρωτίστως να διατηρήσει υγιή την πλειοψηφία του ρόστερ. Αυτός θα είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για όλες τις ομάδες της Super League για τον επόμενο 1,5 μήνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.