Μπράμπετς: «Θα παλέψουμε όσοι είμαστε για τη νίκη με τον Παναθηναϊκό» (vid)

Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της NOVA για τους στόχους του Άρη τη νέα σεζόν και τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τις ευχές του για τη νέα σεζόν:«Είναι μια χρονιά που έχουμε πολλά πράγματα μπροστά μας να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε. Θέλουμε να ανεβαίνουμε συνεχώς στο πρωτάθλημα και στον βαθμολογικό πίνακα και βεβαίως έχουμε μπροστά μας και το Κύπελλο που είναι ο μεγαλύτερος μας στόχος».

Για την έξαρση του κορωνοϊού: «Είναι μια κατάσταση δύσκολη. Τη βιώνουμε από πέρυσι. Πρέπει να προσαρμοστούμε και να μπούμε σε αυτούς τους ρυθμούς που ήμασταν και πριν και μάλιστα χωρίς του φιλάθλους στο γήπεδο. Είναι κάτι δυστυχώς που πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό, για όσο κρατήσει ακόμα».

Για το πως βιώνει ο ίδιος την κατάσταση στην ομάδα, δεδομένου πως υπήρχαν αρκετά κρούσματα: «Αυτή είναι η φύση της δουλειάς μας. Μας αρέσει το ποδόσφαιρο και πρέπει με πειθαρχία να ακολουθήσουμε τις αποφάσεις και τους νέους κανόνες που υπάρχουν. Αν δε μπορούσαμε να το κάνουμε δε θα ήμασταν ποδοσφαιριστές. Δεν είναι ευχάριστο για κανέναν αυτό που βιώνουμε τώρα με τον κορωνοϊό και την καθημερινότητα μας, αλλά δυστυχώς πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτές τις συνθήκες, οι οποίες δεν μας είναι και πρωτόγνωρες».

Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: «Έχουμε μπροστά μας το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και γενικά ένα δύσκολο πρόγραμμα, με πολλά συνεχόμενα παιχνίδια. Έχουμε προβλήματα με κρούσματα και εμείς, αλλά πάντα νομίζω πως είναι καλύτερο να δίνουμε επίσημους αγώνες παρά να κάνουμε προπονήσεις. Είμαστε έτοιμοι και αυτοί που θα παίξουμε θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Πιστεύω πως θα κάνουμε αυτό που πρέπει την Τετάρτη και γενικότερα θα έχουμε έναν πετυχημένο μήνα, με όλα τα παιχνίδια που μας περιμένουν».

Για την κρισιμότητα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό: «Οπωσδήποτε είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Θυμάμαι τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην έδρα μας, που κερδίσαμε. Σίγουρα θα πάμε και την Τετάρτη για να κερδίσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.