ΑΕΚ σε Super League: “Να επιτραπεί η είσοδος σε όλους τους κατόχους διαρκείας”

Τη διαφωνία της με τα μέτρα της Κυβέρνησης για παρουσία 1.000 οπαδών στις εξέδρες εξέφρασε στο Δ.Σ. της Super League η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ανέφικτη χαρακτήρισε η ΠΑΕ ΑΕΚ την εφαρμογή του 10% λόγω του αριθμου των διαρκείας, με τον ΑΑντιπρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλος, Γιώργο Κοσμά να εκφράζει την επίσημη θέση της Ένωσης στο ΔΣ της Super League που είναι σε εξέλιξη.

Αναλυτικά όσα υποστήριξε ο Γιώργος Κοσμάς:

«Αυτό που σαν ΑΕΚ πιστεύουμε είναι ότι θα πρέπει καταρχήν να δείξουμε απόλυτη ενσυναίσθηση της συνολικής κατάστασης με τον κορονωϊό, που είναι δυναμική και συνεχώς εξελίσσεται. Να προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε πράγματα που είναι εφικτό να τα διεκδικήσουμε και να τα πετύχουμε και δεν είναι παράλογα μέσα στο συνολικό κοινωνικό πλαίσιο. Με αυτό το σκεπτικό ως ΑΕΚ θεωρούμε ότι το πιο κρίσιμο είναι να διασφαλίσουμε την παρουσία στο γήπεδο όσων έχουν προαγοράσει τα εισιτήριά τους, ανεξαρτήτως ποσοστού.

Η πρότασή μας είναι να επιτραπεί στα γήπεδα η παρουσία σε όλους τους κατόχους διαρκείας, όσοι είναι αυτοί, να διασφαλίσουμε την είσοδο των κατόχων διαρκείας, που έχουν προπληρώσει την παρουσία τους σε όλους τους αγώνες της σεζόν. Υπό την προϋπόθεση βεβαίως ότι είναι εμβολιασμένοι, κάτι που ισχύει από την αρχή της σεζόν. Γιατί και η κυβέρνηση, αλλά και εμείς -και ως κίνητρο το κάναμε- ζητήσαμε από τον κόσμο το καλοκαίρι να εμβολιαστεί και μπήκαμε έτσι σε έναν καθόλου ευχάριστο διαχωρισμό των φιλάθλων μας σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, κάτι που κανείς μας δεν τον ήθελε και δεν ήταν διόλου ευχάριστος.

Αυτούς τους ανθρώπους, λοιπόν, οφείλουμε να τους προστατεύσουμε, να τους προασπίσουμε, να τους υπερασπιστούμε. Πρέπει αυτό να είναι ένα δικό μας πλαφόν απαράβατο. Το να έχουν στο γήπεδο δικαίωμα πρόσβασης οι εμβολιασμένοι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας. Ανεξαρτήτως αν αυτό το ποσοστό είναι το 50%, το 30 ή το 40, γιατί δεν είναι μετρήσιμο το μέγεθος σε κάθε γήπεδο. Στο ΟΑΚΑ μας καλύπτει το 25-30%, στο Καραϊσκάκη, για παράδειγμα, δεν καλύπτει τα διαρκείας του Ολυμπιακού».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.