ΑΕΚ: Νίκη για να διώξει το φάντασμα των Χριστουγέννων (vids)

Το τελευταίο ματς πριν τα Χριστούγεννα δημιουργεί... εφιάλτες στην ΑΕΚ, η οποία κόντρα στον ΟΦΗ θέλει να ξορκίσει την κακοδαιμονία και να πάει για γιορτές με χαμόγελα.

Από το 2008 έχει να πανηγυρίσει νίκη η ΑΕΚ στο τελευταίο παιχνίδι της πριν τα Χριστούγεννα και αυτή την αρνητική παράδοση οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να την τερματίσουν το βράδυ της Δευτέρας στο Ολυμπιακό Στάδιο όπου αντιμετωπίζουν τον ΟΦΗ.

Τελευταία φορά πάντως που το έκανε ήταν και πάλι κόντρα σε ομάδα της Κρήτης, τον Εργοτέλη τον οποίο είχε νικήσει 3-2 στο Ολυμπιακό Στάδιο. Από τότε μετράει τέσσερις ήττες και έξι ισοπαλίες.

Η ΑΕΚ προέρχεται από δύο συνεχόμενα παιχνίδια που κράτησε ανέπαφη την εστία της με τον Τσιντώτα να συνεχίζει την καλή δουλειά του Στάνκοβιτς, ωστόσο με την εικόνα της Νεάπολης έδειξε πως χρειάζεται μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στο σκοράρισμα.

Δείτε το Video Blog για τους πρωταγωνιστές της ΑΕΚ

Κόντρα στον Ιωνικό η Ένωση δημιούργησε και έχασε πολλές ευκαιρίες για να μείνει αγχωμένη μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης, πανηγυρίζοντας τη νίκη που της επέτρεψε να διατηρήσει τη διαφορά στους 8 βαθμούς από τον Ολυμπιακό.

Μια διαφορά που επανήλθε στους 11 βαθμούς από την κορυφή και η ΑΕΚ θα πρέπει την Δευτέρα να πάρει “τρίποντο” για να πάει και με ηρεμία στις γιορτές, αλλά και για να διατηρήσει ζωντανή την όποια ελπίδα της έχει μείνει για να διεκδικήσει κάτι στο φετινό πρωτάθλημα.

Επιστροφή Σιμόες στο βασικό σχήμα

Ο Αργύρης Γιαννίκης στα τελευταία παιχνίδια δεν προχωρά σε ιδιαίτερες εκπλήξεις στην ενδεκάδα της ΑΕΚ και όπως φαίνεται δεν θα δούμε κάτι το συγκλονιστικό από άποψη προσώπων ούτε στον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Ο Αντρέ Σιμόες εξέτισε, τέθηκε ξανά στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος και θα τον επαναφέρει στο αρχικό σχήμα.

Κάτω από την εστία της Ένωσης θα βρεθεί ο Τσιντώτας, δεξιά ο Μισελέν, αριστερά ο Χατζισαφί μιας και ο Μοχαμαντί παραμένει τραυματίας, ενώ στόπερ θα είναι οι Βράνιες, Τζαβέλλας. Ο Σιμόες θα παίξει παρέα με τον Σιμάνσκι στα χαφ, δεξιά ο Άμραμπατ, αριστερά ο Τσούμπερ και στην κορυφή φαίνεται πως θα βρεθεί ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.