Σισέ: «Δε θα γίνω…Ελ Αραμπί!» (vid)

Ο Παπέ Αμπού Σισέ τόνισε ότι δε σκοπεύει να αλλάξει το όνομά του σε...Ελ Αραμπί, αλλά χαρακτήρισε τιμή του το γεγονός ότι είναι ο αμυντικός με τα περισσότερα γκολ στην ιστορία του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του Novasports:

Για το αν θα γίνει Ελ Αραμπί: «Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να βοηθήσω την ομάδα. Δεν θα αλλάξω όνομα και θέση και ποτέ δεν θα φτάσω τον Ελ Αραμπί».

Για το πόσο απαιτητικό ήταν το παιχνίδι: «Όλος ο κόσμος ξέρει ότι ο Άρης είναι μία ποιοτική ομάδα και δεν είναι εύκολο να τον κερδίσεις. Εμείς το είχαμε ανάγκη γιατί προερχόμασταν από ένα κακό παιχνίδι και θέλαμε να πάρουμε τη νίκη. Καταφέραμε να πάρουμε έτσι μία πολύ σημαντική νίκη».

Για τα επόμενα παιχνίδια: «Πρέπει να συνεχίσουμε και να κάνουμε ό,τι και σήμερα. Πρέπει να σκεφτόμαστε το ματς της Τετάρτης. Έχουμε μία δύσκολη εβδομάδα μπροστά μας και πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για να έχουμε θετικά αποτελέσματα».

Για τον Ρόνι Λόπες: «Είναι πραγματικά ένας παίκτης με πολύ καλό πόδι και καλή μπαλιά. Μου έκανε μία πολύ καλή μπαλιά και εκμεταλλευτήκαμε την ευκαιρία και σκοράραμε. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι».

Για το ότι είναι πρώτος αμυντικός σκόρερ στην ιστορία του Ολυμπιακού: «Είναι μεγάλη τιμή ότι παίζω στον Ολυμπιακό. είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτό. Είμαι χαρούμενος που γίνομαι ο αμυντικός με τα περισσότερα γκολ και θέλω να συνεχίσω έτσι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.