Άρης: In Κουέστα, out Σούντγκρεν και Καμαρά για το Καραϊσκάκη

Ολοκληρώθηκε το αγωνιστικό μέρος της προετοιμασίας των "κιτρίνων" εν όψει της σπουδαίας, αυριανής - εκτός έδρας - αναμέτρησης

Ώρα ντέρμπι για τον Άρη καθώς αύριο θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο “σπίτι” του πρωτοπόρου της βαθμολογίας, Ολυμπιακού.

Με δύο σημαντικές απουσίες καθώς Σούντγκρεν και Καμαρά – για διαφορετικούς λόγους – έχουν τεθεί εκτός ο Άκης Μάντζιος κατέστρωσε τα πλάνα του για την επικείμενη, σπουδαία αναμέτρηση. Όπως αναφέρει σχετικά κι η ΠΑΕ: “Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό (12/12, 19:30, NOVASPORTS PRIME), στο πλαίσιο της 13ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Η αποστολή της ομάδας μας (σε λίγη ώρα θα πετάξει για την Αθήνα) για το αυριανό παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Κουέστα, Ντένις, Μπ. Γκάμα, Μ. Γκαρσία, Ιτούρμπε, Σάσα, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μπερτόγλιο, Σάκιτς, Μαντσίνι, Τζέγκο, Εντιαγέ, Ματίγια, Μπεναλουάν, Γκάνεα, Κρ. Λόπες, Λούμορ, Δεληζήσης, Μάνος“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.