Παναθηναϊκός: Κόντρα στον Ατρόμητο για την επιστροφή στις νίκες

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στη Λεωφόρο τον Ατρόμητο (17:15) για τη 13η αγωνιστική της Super League και η νίκη αποτελεί μονόδρομο.

Περιθώρια για νέες απώλειες βαθμών δεν υπάρχουν στο “τριφύλλι”, το οποίο μετά από μία δύσκολη εβδομάδα και όσα ακολούθησαν μετά την ήττα από την ΑΕΚ, θέλει να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών και να ξεκινήσει ένα νέο νικηφόρο σερί.

Στην αποστολή των “πράσινων” επέστρεψε ο Μπαρτ Σχένκεφελντ, όμως όλα δείχνουν πως δεν θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα, καθώς δεν βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προσανατολίζεται να διατηρήσει το 4-3-3, με τον Μπρινιόλι να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα ξεκινήσει ξανά ο Κώτσιρας, αριστερά ο Χατζηθεοδωρίδης αντί του τιμωρημένου Χουάνκαρ και κεντρικό δίδυμο ο Βέλεθ με τον Σάρλια.

Στη μεσαία γραμμή η επικρατέστερη τριάδα είναι αυτή των Αλεξανδρόπουλου, Βιγιαφάνιες, Ρούμπεν. Από εκεί και πέρα, όλα δείχνουν πως στην κορυφή της επίθεσης θα επιστρέψει ο Καρλίτος, ενώ στα άκρα θα αγωνιστούν ο Παλάσιος με τον Αϊτόρ.

Όσον αφορά τον Ατρόμητο, ο οποίος προέρχεται από την ευρεία νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης, θα παραταχθεί στη Λεωφόρο χωρίς τους τραυματίες Κλωναρίδη και Κωτσόπουλο και τον ανέτοιμο Καρτάλη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.