Βίντεο και τακτική το μενού στην ΑΕΚ

Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης επέστρεψαν άπαντες στην ΑΕΚ, μετά το ρεπό της Τρίτης και το πιο χαλαρό πρόγραμμα της Τετάρτης λόγω εμβολιασμού.

Με τρεις απουσίες συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ο Αργύρης Γιαννίκης προπόνησε τους παίκτες της Ένωσης στα Σπάτα με το βάρος να πέφτει στην τακτική και στην κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Έλληνας τεχνικός δούλεψε με τους αμυντικούς στο μισό γήπεδο, ενώ ο Λετιέρι με τον Παναγιωτάρα στο άλλο μισό ασχολήθηκαν με την επιθετική ανάπτυξη.

Εκτός προπόνησης έμεινε ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς, ο οποίος χειρουργήθηκε την Τρίτη, αλλά και ο Κώστας Γαλανόπουλος που έκανε πρόγραμμα αποθεραπείας.

Μάλιστα, ο Αυστριακός τερματοφύλακας βρέθηκε στα Σπάτα την Πέμπτη προκειμένου να υποβληθεί σε τεστ κορωνοϊού μιας και η επιθυμία του είναι να βρίσκεται στην Τρίπολη για να στηρίξει με την παρουσία του την ΑΕΚ.

Ήδη πάντως ο Στάνκοβιτς άρχισε αποθεραπεία μετά το χειρουργείο του στο γόνατο.

Επίσης, στο σπίτι του παρέμεινε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος αναρρώνει χωρίς ιδιαίτερα συμπτώματα από τον κορωνοϊό που προσβλήθηκε την περασμένη Πέμπτη.

Πριν την προπόνηση οι παίκτες της ΑΕΚ παρακολούθησαν video και ανάλυση των στοιχείων που έχει στο παιχνίδι του ο Αστέρας.

Η προπόνηση της Παρασκευής είναι προγραμματισμένη στις 15.00 και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για την Τρίπολη, για τον αγώνα του Σαββάτου (19.30) με τον Αστέρα (Novasports Prime, 19:30).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.