Άρης: Δυσκολεύει η επιστροφή Σούντγκρεν

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν έκανε και σήμερα (9/12) θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, που σημαίνει ότι μειώνονται οι πιθανότητες να είναι έτοιμος για το ερχόμενο ντέρμπι (12/12) με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης"

Δεν κατάφερε να ξεπεράσει ο Ντάνιελ Σούντγκρεν ακόμη τις ενοχλήσεις που έχει στο δεξιό ισχίο, εξαιτίας των οποίων έγινε αναγκαστικά αλλαγή την περασμένη Κυριακή (5/12), στον αγώνα του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Ο Σουηδός αμυντικός έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, που σημαίνει ότι μειώνονται οι πιθανότητες να είναι έτοιμος για το ερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης” (12/12), στο “Γ. Καραϊσκάκης”, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League 1.

Στον αντίποδα, ο Χούλιαν Κουέστα ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος προπόνησης. Αν ανεβάσει ρυθμό κι αύριο ο Ισπανός τερματοφύλακας, πιθανότατα θα είναι στην αποστολή των “κίτρινων” για την αναμέτρηση με τους “ερυθρόλευκους”. Θυμίζουμε ότι στο παιχνίδι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο οποίος έχει δηλωθεί να εκτίσει ποινή τιμωρίας μίας αγωνιστικής.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης για τη σημερινή προπόνηση αναφέρει:

“Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ (ενεργοποίηση, ταχύτητες, passing game και παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων) ενόψει του κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό (12/12, 19:30).

Ο Χουλιάν Κουέστα ακολούθησε μέρος του προγράμματος, ενώ ο Ντάνιελ Σούντγκρεν έκανε και σήμερα θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Αύριο, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν και πάλι το πρωί στο «Δασυγένειο»”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.