«Ξέσπασε» ο Αλαφούζος: «Ντροπή η έβδομη θέση, όποιος δεν μπορεί να φύγει»

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρέθηκε στο Κορωπί και τα έψαλλε στους παίκτες της ομάδας!

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση έστειλε ο ισχυρός άντρας του Τριφυλλιού την Πέμπτη (9/12) το πρωί. Ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν έξαλλος μετά και την ήττα από την ΑΕΚ και το έδειξε στη σημερινή του ομιλία προς τους παίκτες της ομάδας.

Παράλληλα με την ομιλία του τόνισε την πρόθεση να στηρίξει στον απόλυτο βαθμό τον προπονητή του συλλόγου, Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αναλυτικά όσα τους είπε:

«Είμαι πολύ θυμώμενος και στεναχωρημένος με την εικόνα της ομάδας. Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να σας δίνονται όλα τα μέσα και να υπάρχει αυτό το αποτέλεσμα. Φτάσαμε μετά απ’ όλα αυτά να έχετε μέχρι και το θράσος να τσακώνεστε μεταξύ σας ή να σχολιάζει ο ένας τον άλλον. Ναι, κάποια παιχνίδια μπορούν να χαθούν, έτσι συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Είναι όμως αδιανόητο να έχουμε αυτή τη βαθμολογική θέση. Μας έχουν περάσει τα Γιάννινα και ο ΟΦΗ με το 1/4 του μπάτζετ. Ο Αρης στην ουσία είναι έξι βαθμούς μπροστά μας. Είμαστε έβδομοι. Το καταλαβαίνετε? Έβδομοι και γι’ αυτό πρέπει να ντρεπόμαστε.

Έχετε ένα πολύ καλό προπονητή και μια εξίσου καλή τεχνική ομάδα κι όμως βρίσκεστε σε αυτή τη θέση. Σκεφτείτε πως ακόμα και πέρσι με τα τόσα γνωστα προβλήματα είμασταν 5οι. Φέτος ήταν και είναι υποχρέωσή μας να φτάσουμε πολύ ψηλότερα. Πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο να σας πω, παίξτε τουλάχιστον για τον εαυτό σας. Πολλές φορές το πιο σημαντικό κίνητρο είναι αυτό που έχουμε μέσα μας”. Καταλήγοντας εστειλε ξεκάθαρο μήνυμα σε όποιον δεν θέλει ή δεν μπορεί: “Όποιος δεν θέλει ή δεν μπορεί να έρθει στα γραφεία να το πει και να φύγει. Δεν υπάρχει κανένα νόημα να συνεχίζεται αυτή η κατάσταση. Μετά τις γιορτές μπορείτε να αποχωρήσετε, η πόρτα είναι ανοιχτή…».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας