Παναθηναϊκός: Ο Σχένκεφελντ και όλοι οι γρίφοι του Γιοβάνοβιτς

Ο Σχένκεφελντ ετοιμάζεται να επιστρέψει στην πρώτη ομάδα την ώρα που ο Γιοβάνοβιτς καλείται να λύσει αρκετούς γρίφους ενδεκάδας προκειμένου να βελτιωθεί ο Παναθηναϊκός και να παίρνει τα αποτελέσματα που αξίζει βάσει εικόνας.

Στα σημαντικά νέα της ημέρας είναι ότι ο Σχένκεφελντ προπονήθηκε κανονικά για μια ακόμα ημέρα και όλα δείχνουν πως στο ματς με τον Ατρόμητο θα είναι στην αποστολή της ομάδας.

Ο Ολλανδός στόπερ, που αποτελεί τη μεγαλύτερη “αστοχία” στον φετινό προγραμματισμό της ομάδας, έπαιξε για δεύτερη φορά με τον Παναθηναϊκό Β΄ στο ματς με τον Εργοτέλη και πλέον θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις του με την πρώτη ομάδα.

Το θέμα των στόπερ προβληματίζει πολύ τον Γιοβάνοβιτς καθώς είναι αρκετές οι φορές που από λάθη στο κέντρο της άμυνας η ομάδα του έχει δεχθεί φθηνά γκολ. Ο Πούγγουρας αναμένεται να επιστρέψει με το νέο έτος, ενώ Βέλεθ και Σάρλια έχουν τραβήξει πολύ κουπί και σήμερα έκαναν αποφόρτιση.

Στα σκαριά πάντως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς φαίνεται πως έχει και τον Σιδερά, ο οποίος έχει επανέλθει πλήρως.

Από το ματς με τον Ατρόμητο απών θα είναι ο Χουάνκαρ ο οποίος έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής λόγω καρτών κάτι που σημαίνει ότι στο αρχικό σχήμα υπό φυσιολογικές συνθήκες θα είναι ο Χατζηθεοδωρίδης.

Ο νεαρός άσος του “τριφυλλιού” σήμερα έκανε ατομικό πρόγραμμα, αλλά οι εκτιμήσεις τον θέλουν αύριο να μπαίνει στο κανονικό πρόγραμμα για να φωνάξει “παρών” στο ματς με τον Ατρόμητο το οποίο θα αποτελέσει μια σπουδαία ευκαιρία για τον ίδιο, που καλείται να την αρπάξει από τα μαλλιά.

Το καλό είναι ότι έχει όλους τους μεσοεπιθετικούς του διαθέσιμους και δεν αποκλείεται να προβεί σε αλλαγές σε σχέση με το ματς με την ΑΕΚ ώστε να επιστρέψει η ομάδα στο σκοράρισμα.

Σε ότι έχει να κάνει με την προπόνηση της Τετάρτης, το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησαν οι Βέλεθ, Σάρλια, ενώ ατομικό έκαναν οι Χατζηθεοδωρίδης, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Αγιούμπ, Μπεκ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.