Διάσειση ο Βράνιες, εκτός προπόνησης ΑΕΚ

Άτυχος στάθηκε το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό ο Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος χτύπησε στο κεφάλι στο 10ο λεπτό με αποτέλεσμα να παρουσιάζει σημάδια διάσεισης.

Εκτός προπόνησης ΑΕΚ έμεινε ο Όγκνιεν Βράνιες την Δευτέρα, καθώς ο Βόσνιος αμυντικός πονούσε αρκετά μετά το χτύπημα στο κεφάλι στη σύγκρουση που είχε με τον Βέλεθ στο 10ο λεπτό.

Ο Βράνιες τόσο κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά ακόμα περισσότερο μετά το τέλος του ένιωθε πόνο και είναι χαρακτηριστικό πως έφυγε από το Ολυμπιακό Στάδιο πιάνοντας το κεφάλι του.

Μάλιστα, ο Βόσνιος στόπερ θα υποβληθεί σε εξετάσεις καθώς το ιατρικό τιμ της Ένωσης αντιλήφθηκε πως παρουσιάζει σημάδια διάσεισης, κάτι που εξακριβωθεί από τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί την Δευτέρα.

Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες της ΑΕΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης, εκτός απ’ αυτούς που δεν έπαιξαν εναντίον του Παναθηναϊκού.

Την Τρίτη η Ένωση έχει ρεπό και το μεσημέρι όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα κάνουν την αναμνηστική δόση εμβολιασμού τους κατά του ιού Covid 19.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.