Ολυμπιακός: Όλες οι “χυλόπιτες” του Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει προκαλέσει πολλές φορές το ενδιαφέρον συλλόγων και μέχρι στιγμής η απάντηση είναι: ΟΧΙ!

Το “πανηγυράκι” που θέλησαν να στήσουν οι Άραβες με πρωταγωνιστή τον Πέδρο Μαρτίνς και την υποτιθέμενη μυθική πρόταση της Αλ Νασρ από τα ΗΑΕ, έλαβε επίσημα τέλος με τη δήλωση του προπονητή του Ολυμπιακού. Ο Μαρτίνς όχι μόνο έβαλε τέλος στα σενάρια αποχώρησης του για την Αλ Νασρ, αλλά παράλληλα επιβεβαίωσε τη διάθεση ανανέωσης της συνεργασίας του με τους “ερυθρόλευκους”.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο 51 ετών τεχνικός έχει βρεθεί στο επίκεντρο φημολογίας που αφορά ενδιαφέρον άλλων συλλόγων, ενώ βρίσκεται στο τιμόνι του Ολυμπιακού. Είναι η πρώτη φορά που εν ενεργεία προπονητής του Ολυμπιακού σηκώνει τέτοιο ντόρο γύρω απ’ το όνομα του. Συνήθως ποδοσφαιριστές πρωταγωνιστούν σε ανάλογα σενάρια, όμως ο Πέδρο Μαρτίνς έχει φτιάξει τον δικό του μύθο. Ο Πορτογάλος τα έχει καταφέρει φυσικά με “όχημα” τον Ολυμπιακό και τις επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Κατά καιρούς για τον Μαρτίνς έχει γραφτεί πως έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να τον αποκτήσουν οι Λοκομοτίβ Μόσχας, Μπορντό, Νις, Γουλβς και τελευταία οι Νιούκαστλ και Αλ Νασρ. Αυτά είναι τα ονόματα που έχουν γραφτεί, ενώ κατά καιρούς εμφανίζονται σε δημοσιεύματα και “σκιώδεις” ενδιαφερόμενοι. Άλλοτε έχει προκύψει ουσιαστικό ενδιαφέρον και άλλοτε τα δημοσιεύματα έχουν φιλολογικό χαρακτήρα. Ωστόσο κοινός παρονομαστής αποτελεί η διάθεση του Μαρτίνς και του επιτελείου του να ολοκληρώσουν τη “δουλειά” με τον Ολυμπιακό. Μια ευρωπαϊκή πορεία που θα ικανοποιήσει το θέλω τους, είναι ο μεγάλος στόχος, τον οποίο ο Πορτογάλος μοιράζεται με τη διοίκηση του Ολυμπιακού. Παράλληλα ο Μαρτίνς έχει αποκτήσει ισχυρό δέσιμο με τους Πειραιώτες κι έτσι οι προτάσεις που εξετάζει περνούν από πολλαπλό “κόσκινο” και το οικονομικό δεν είναι προτεραιότητα. Ο ίδιος εξ’ άλλου έχει αναφέρει στο παρελθόν πως η φιλοδοξία του είναι να προπονήσει ομάδα της Premier League, οπότε τα υπόλοιπα δεν τον αγγίζουν, όπως τουλάχιστον δείχνει η ιστορία!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.